2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25175 بازدید | 3565 پست
مارال جان مبارک باشه کاهش وزنت  ان شاالله هر چه زودتر به هدفت برسی پيامت نتونستم ریپلای کنم ...

من امروز چیتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام لیلی جان من اصلا وزن کم نکردم با اینکه فقط دو شنبه چیت دی داشتم و جمعه فقط شام خراب کردم او ...

عزیزم احتمالا همون جمعه شام خراب کرده ،استپ نکرده باشی خوبه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام از امروز سخت گیر تر باشم برای همه🤨

😂😂😂😂حالا یه دوشنبه رو سخت نگیر سمیرا جون ،خودت که میدونی امروز چه روزیه🫠🤭

سلام سلام تو گزارشم ندی همه میدونیم کارت درسته بهترینی

قربونت برم من🤩🤩😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چرا قیمه هارو ریختین تو ماستا؟؟؟؟؟

چرا لیلی هارو ریختین تو سانازا؟؟؟😂😂😂😂😂

چرا پروفایلاتون عوض شده؟؟؟؟

یه روز که من نمیام چقدر اتفاق میفته هااااا🤦‍♀️

@sky9301     , @پروازبلند    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مبارکه نسترن عالییییییی فکر میکردم بیشتر شده باشی خیلی وقت بود گزارشاتو ندیده بودم تبریک تبریک

😘😘😘😘فدااااتم ن مراقب بودم وزنم از ۷۴بالاتر نزنه دیگ خودمو کشیدم ۷۳بودم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
وایییی مریم عالیه .مبااارکه😍😍😍🤩🤩🤩🤩 طوفانی اومدیااااا وارد تاپیک وزنش کن

فدات سمیرا باااید لاغر شم من وگرنه میمیرم🤣🤣🤣🤣

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

کااهشت همشو شست بُرد😂🤩

آرههههه😅😅🥰

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

از امروز ساناز سرگروه آبی و بنفشه    

ترکیب شما دوتا عالی میشه🤩😍

عه جدددی؟؟؟ به به😍

مرخصی گرفتی بخاطر کارات؟؟؟

@sky9301    محترم گرانمایه سرکار خانم ساناز سانازی

برخود لازم می دانم؛ انتصاب جناب عالی رابه سمت سرگروه ابی و بنفش تبریک عرض نمایم. امید است در سایه تأییدات الهی، در این عرصه خطیر و خدمت به جامعه رژیمی و اعتلای تاپیک موفق و سربلند باشید.