2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست
همشون خوبن. من تازه خریدم ولی رفتم داروخانه وزن کردم یک کیلو بیشتر از مال خودم نشونم داد. حالا نمیدو ...

حالا یه کیلو اشکال نداره😆فدای سرت

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
پس خیالت راحت. درسته شک نکن

😍عزیزمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه کیلو اشکال نداره😆فدای سرت

😂😂😂😂 با حساب یه کیلو میشم ۶۱.۵۰۰ بدون حساب کردن یک کیلو میشم ۶۰.۵۰۰

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
😂😂😂😂 با حساب یه کیلو میشم ۶۱.۵۰۰ بدون حساب کردن یک کیلو میشم ۶۰.۵۰۰

😂😂😂😂فدا سرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها منم امروز عضو گروه شدم تازه واردم @خزان_نارنجی     سلام سرگروه 😍 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

سلام عزیزان

صبحانه 1عدد تخم مرغ پخته

ناهار 3کف سنگک+2قوطی کبریت پنیر سفید+چایی

شام 2لیوان نودلیت پخته

میانوعده 2تا سیب+دو لیوان هندوانه

مجاز و مصرفی 1400

ورزش 40دقیقه پیاده روی و حلقه

@خزان_نارنجی    

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
مبارکه وزن جدید عزیزم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 الهی که کاهشت پایدار باشه تا زمانیکه به وزن دلخواهت برسی

مرسی عزیزمممم همجنین شما گلمممم🥰🥰🥰🥰

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

چرا آخه

@lite    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@__delbar__     @خزان_نارنجی      یکی اینجا الان تو تخت سنگک به دسته&n ...

سلام عشقم به خودت رحم میکردی😂😂😂😂❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میدونم امروز یه عالمه کار داشتی. خدا قوت

فداتشم😘😘

دیشب خوابم برد گزارشم ندادم🤦‍♀️

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛