2777
2789

میشه بگید چیکار کردین 

من دهانه رحمم بسته با جودفعالیتایی ک دارم باز نشده 

ببخشید رابظه بدون جلوگیری دارم بعدش درد زایمان میگیرم خیلی شدید رفتم بیمارستان گفت ن درد زایمان نیست دهانه رحم‌باز نشده 

دوش اب گرم میگیرم 

توروخدا اگ‌راهی میدونید کمکم کنید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عه شمایی... من گفتم زودی زایمان میکنی چون درد داشتی

پله بالا و پایین برو

شیاف گل مغربی بزار

ورزش های بارداری هم که هست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه شمایی... من گفتم زودی زایمان میکنی چون درد داشتی پله بالا و پایین برو شیاف گل مغربی بزار ورزش ...

خیلیی درد داشتم رفتم زایشگاه گفت دوسانت باز شدی روخونه بیشتر شد بیا خونه‌اومدم‌خوب شدم دیروز رفتم‌مطب دکتر خودم معاینه کرد گفت ن اشتباه کردن‌باز نشدی اعصابم بهم‌ریخته😖😖😖

شیاف گل مغربی تاثیر داره برا باز شدن دهانه رحم 

راه زیاد میرم پله هم‌از عگغروب‌میرم‌تو‌زاه پله هی برم‌وایین بالا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
هیچی باز نشده؟  من میخوام برم معاینه کنه... درد داره؟ 😬

نه ی لحظه ی درد کوچیک خیلی کم 

ولی من دیشب خیلی ترسیدم ترشحاتم خونی بود دیگ زدم‌گوگل دیدم بعد معاینه طبیعیه

خیلیی درد داشتم رفتم زایشگاه گفت دوسانت باز شدی روخونه بیشتر شد بیا خونه‌اومدم‌خوب شدم دیروز رفتم‌مط ...

آره شیاف خوبه

عجیبه چطور اشتباه کردن... 

حالا هنوز وقت داری که شما چرا عجله داری

نه ی لحظه ی درد کوچیک خیلی کم  ولی من دیشب خیلی ترسیدم ترشحاتم خونی بود دیگ زدم‌گوگل دیدم بعد ...

خیلی خوبه که

تو کلاس های بارداری به ما گفتن به این میگن شوی زایمانی

ینی نهایت تا 48 ساعت بعدش درد های اصلی شروع میشه... 

میگم شما معاینه تحریکی هم شدی؟ 

آره شیاف خوبه عجیبه چطور اشتباه کردن...  حالا هنوز وقت داری که شما چرا عجله داری

خسته شدم بخدا فقط دلم میخواد تموم‌بشه خسته شدم‌همش استرس تکون‌نخوردن‌دارم‌استرس چیزی نشه هی میگم نکنه مدفوع کنه نفهمم نکنه جفت ازش جدا بشه نفهمم همش توهم دارم😭😭

خیلی خوبه که تو کلاس های بارداری به ما گفتن به این میگن شوی زایمانی ینی نهایت تا 48 ساعت بعدش درد ...

نه دکترم گف نیاز نیست برو۴۰هفته ببعد باامپول فشار نهایت زایمان میکنی

خسته شدم بخدا فقط دلم میخواد تموم‌بشه خسته شدم‌همش استرس تکون‌نخوردن‌دارم‌استرس چیزی نشه هی میگم نکن ...

وای چه فکرایی میکنی بخدا

تا وقتی تکون میخوره ینی حالش خوبه

نه دکترم گف نیاز نیست برو۴۰هفته ببعد باامپول فشار نهایت زایمان میکنی

ببین تا میتونی یه کار کن در ات خودش شروع شه

من اولی رو با آمپول فشار آوردم پدرم در اومد

خیلی درد شدیدی وارد میشه با آمپول فشار

دختر پاییز سلام

چطوری؟ 

زایمان کردی؟ 

من رفتم معاینه و بعدش ترشحات خونی داشتم و درد

باز خوب شدم راب طه داشتم دیشب ده بار مرگ به چشمم دیدم از درد

باز الان خوبم اصلا درد ندارم😑

موندم چکار کنم 

من که یعالمه خرما خوردم هم زایمانم راحت بود هم تند تند دهانه رحمم وا میشد البته از شش هفت ماهگی خرما میخوردم .  مخصوصا روز زایمان بیشتر ازهمه

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }