2777
2789
عنوان

به خانومایی که کار دولتی دارن حسودیم میشه خیلی(به جز معلمی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فنی حرفه‌ای کلا کمترین حقوق رو بین ارگان‌ها داره عزیزم. ادارات دیگه اینطوری نیستن.

ادارات دیگه هم همینه ..تفاوت حقوق  ادارات در رفاهیات و اضافه کار و کارانه و  غیره است ..وگرنه حقوقی که بر اساس احکام داده میشه تقریبا تو همه دستگاه ها نزدیک هم هست ...بین 15 تا 20 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
2803
چرا نداره  الان کمتر اداره دولتی هست که زیر ۲۵ حقوقش باشه

هم همسرم هم پدرش الان تو یکی از معروف ترین اداره های دولتی ان و با لیسانس و سابقه کار ، ولی زیر ۲۰میگیرن.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
2804
عجب نظری

حقیقتیه ک خیییلی امروزه با عناوین مختلف دارن ب خودشون دروغ میگن .... 

و سعی در انکار این حس داره .... غافل از اینکه کلی انرژی از خودشون گرفته میشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
2805
معلم ها که نسبت به تایم کارشون حقوقشون خوبه والا تابستون و عید کلا تعطیل ...تایم کاریشونم که فقط شش ...

نصف کار ها رو تو خونه انجام میدیم از تایمی که برای خودمون و خونه زندگیمون هست میزنیم ۱۲۰تا ورقه رو کی تصحیح می کنه اونم تو خونه چرا کسی اینا رو نمی گه

هم همسرم هم پدرش الان تو یکی از معروف ترین اداره های دولتی ان و با لیسانس و سابقه کار ، ولی زیر ۲۰می ...

من خودم هم اداره دولتی هستم دیگه حداقل حقوق ۲۵ هست

احتمالاافزایش ها هنوز تو حکمشون نرفته که میگید زیر ۲۰ هستن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
2801