2777
2789
آره یکم شبیه بچگی خودمم هست فقط کاوه پوستش روشن تره هرچند بعد اون فور اس پوستش مثل مثل قبل روشن نیست ...

اون بیماری که هم تو هم کاوه رو خسته کرد خداروشکر اون روزا گذشت 

هنوزم پوستش روشن و بور هست 

چون شبیه تو هست آقا مهدی عاشقشه

واقعا شبیه اونه ما هم ارومیه هستیم با خوی دو ساعت فاصله داریم 😂😂😂شبیه هم استانیشه آذربایجانی ها چ ...

آره اسمش فاطمه هست ماشالله خیلی هم خوشتیپ وتمیزه کیف میکنم میبینمش اتفاقا به مهدی گفته بودم بچه ی دوستم شبیه فاطمه (همون همسایه خوی)هست مهدی هم حرف تو رو زد. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اسمش فاطمه هست ماشالله خیلی هم خوشتیپ وتمیزه کیف میکنم میبینمش اتفاقا به مهدی گفته بودم بچه ی دو ...

اره اکثرا اینجور میشه هم استانی ها آدمای یک خطه شبیه هم میشن میشه تشخیص داد اهل شهر دیگه آن 

ممنون که همیشه به یاد منهستی

کاش منم میتونستم به حامد از شما ها بگم اما حیف که نمیشه بگم

اون بیماری که هم تو هم کاوه رو خسته کرد خداروشکر اون روزا گذشت هنوزم پوستش روشن و بور هست چون شبیه ت ...

آره کاوه یکم بور هست. فک میکنه شبیه خودشه هرکی میگه شبیته کیف میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سوپری سرکوچه بهش گفت کاوه از همه ی بچه های فامیلتون سرتره منم گفتم چشمش کوره نمیتونه کیان منو ببینه😁😁😁😁

اره اکثرا اینجور میشه هم استانی ها آدمای یک خطه شبیه هم میشن میشه تشخیص داد اهل شهر دیگه آن ممنون که ...

آره معمولا اینطوریه...خدارو چه دیدی شاید یه روزی دیدیم همو🥺😍 

آره کاوه یکم بور هست. فک میکنه شبیه خودشه هرکی میگه شبیته کیف میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سوپری سرکوچه بهش گفت ...

😂😂😂😂عی خدا از دست آقا مهدی 

به هر خال بچه های سال های جدید واقعا هم باهوش تر زرنگ تر و زیبا تر هستن اما من عاشق کیان هم هستم موقع های اون سن کاوه کیان هم به اون اندازه خوشمزه و خوشگل بوده 

هر چند الانشم خیلی خوشگل و بانمکه کیان

😂😂😂😂عی خدا از دست آقا مهدی به هر خال بچه های سال های جدید واقعا هم باهوش تر زرنگ تر و زیبا تر هس ...

منم میذارم برا خودش نوشابه باز کنه ذوق کنه😁😁😁😁 ولی واقعا دوس داشتم شبیهش بشن مخصوصا رنگ چشماش که هیچ کدوم نشدن...رنگ چشمای مهدی وبابام خیلی قشنگه.  

باهوش تر باشه من اعصاب معصاب ندارم 🤣🤣🤣🤣 تااینجاش که ظاهرا خوبه کاوه.انقد میترسیدم به خونواده ی مهدی برن از نظر هوشی🤦🥴هرچی هوش بود شوهرمن بار زد تو اینابقیه بی کیفیت دراومدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣(ولی جدی میگم)  داداش منم درس دوست نبود خداروشکرکیان بهش نکشیده😁

😂😂😂عزیزم نترس کاوه نشون میده باهوش تر از کیان هم هست

خداکنه🤲🤲🤲🤲🤲 دودیقه بچه ی جاریمو نمیتونم تحمل کنم رفته بود دسشویی باورت میشه دمپایی رو نمیتونست از پاش دراره؟۳سال وخورده ای...کیان میگه مامان هی از کاوه کار بکش تیزوبز بشه🤣🤣🤣🤣 میگم کاوه برو جاروبرقی بیار میره اتاق خواب دنبالش رفتم در کمد دیواری رو باز کرد میدونست کجاست... 

اینا به کنار شیرینی حال هست ولی الهی که عاقبت بخیر شن.

خداکنه🤲🤲🤲🤲🤲 دودیقه بچه ی جاریمو نمیتونم تحمل کنم رفته بود دسشویی باورت میشه دمپایی رو نمیتونست ...

سه و نیم ساله نمیتونه دمپایی دربیاره واقعا اینو دیگه باید بتونه 

تو بچه های زرنگی تربیت میکنم مطمئنم عاقبت بخیر میشن 

ماشالله به کاوه

سه و نیم ساله نمیتونه دمپایی دربیاره واقعا اینو دیگه باید بتونه تو بچه های زرنگی تربیت میکنم مطمئنم ...

نه واقعا حتی از پله ها هم نمیتونه بالا وپایین کنه ببینیش دلت انقد میسوزه🥺همیشه برام گریه میکنه جاریم نمیارتش منم دیگه پیگیری نمیکنم. همه ی تلاشمو میکنم.

2810