2777
2789
سلام پاییزجون . حرفهای حنا و ترانه کاملا درسته ،حیف نیست به خاطر برادر شوهر و جاری دیوونه ات ،رابطه ...

سلام عزیزم منم با حرفای همتون موافقم ولی خب عمل کردنش سخته وباید تلاش کنم حتی خودمم اینارو با خودم تکرار میکردم ولی خب بی تاثیر بوده...

من حرفیو که نزدم گردن نمیگیرم زنش بد ذات هست چون مادر خودش پدرشوهرشونیگه نداشته وهنوزم که هنوزه همه میگن حتی یکی برگشت گفت چرا دختر اینو گرفتین این مادرش فلانه.... سحر این قضیه ریشه ایه وقدیمی جاریم کلا ازمهدی حرص قدیمی داره به گوشم رسیده بود که به مهدی پیله کرده بودن مهدی با خواهراون ازدواج کنه مهدی هم گفت من ازهمچین خونواده ای دخترنمیگیرم...تازه ما عروسا اصلا کاری برا آقاجون نمیکردیم فقط یه غذامیذاشتیم پیش آقاجون خودش میخوردبنده خدا همه ی کاراش با پسراش بوده اصلا به ما بدی وبی احترامی نمیکرده خوب بود باهامون....

منم همیشه میگم میرم سالمندان ومزاحم بچه هام نمیشم از حرفت بد برداشت نمیکنم چون پدرمادر شدن با بچه بودن قضیه اش بنظرم فرق میکنه....ممنونم با وجود مشغله هات برام وقت گذاشتی عزیزدلم😍😍😍تلاش میکنم اکی شم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو هورمونات بهم ریخته افسانه  برو‌یک دوش بگیر آجی جون  هر فکر اومد رهنت بدرک واصل شن به ...

آره واقعا.الان کمی بهترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=337424679]خب دیگه پ چرا به آقا مهدی بیچاره بند کردی ...😁  حداقل ب شوهرت بگو مثل سری قبل ک جواب کوبنده د ...[/QUOTE ای بترکه این هورمون🤦🤦🤦🤦🤦  امیدوارم بهترشم

اوه 🙄🙄🙄🙄 داداش منم تو انتخاب قبلیش  با اون یکی خواهرم چپ افتاده بود  دختره گفته بود ...

انقد ساده هستن خواهر🤦

خدا سر راه هر مس آدم های خوب و سر به راه و با وجدانی قرار بده  الهی داداشت تو یک دختر خوب باخا ...

الهی آمین 

فعلا انگار مامانم و بابام گفتن قبول نمیکنیم داداشم هم بهش گفته  دختره رو بلاک کرده احمق😢😢😢 ...

چه سریع بلاک کرد🥺 دقیقا این پتانسل رو درست گفتی👌👌👌👌👌

حالت امروز چطوره افسانه ؟

ازهمون دیروز که باهاتون حرف زدم همینطور اشک ریختم سبک تر شدم الان بهترم دلم میخواد مثل قبل شم وخنگ باشم وبی اهمیت

سلام عزیزم.. خوشحالم دوباره مثل گذشته پیامهاتو می بینم  حرفهات کاملا درست و منطقیه و دقیقا حرف ...

سلام .میناجون .ممنونم از لطف و محبتت.❤

آره واقعا به حرف راحته و توی عمل واقعا تلخ و سخته ....ولی چه میشه کرد .ما توی این دنیا باید با علم و عقل و واقعیت جلو بریم ،اگه افسار زندگیمون رو دست احساسات و باورهامون بدیم ،از پا درمیاییم .

مثلا اگه به خاطر علاقه زیاد به پدرو مادرمون ،هیچوقت نمی خواستیم ازدواج کنیم چی میشد ؟؟؟؟

یا اگه می گفتیم که اصلا نمی خوایم از بچه هامون جدا بشیم و اونا نباید برن مدرسه و پیش خودمون باشن چی میشد ؟؟؟؟

الان مثلا عمو پورنگ یه جایی گفته بود که به خاطر نگه داشتن مادر پیرش ازدواج نکرده ...خب که چی! به نظر من اگه شایعه نباشه ،کارش واقعا اشتباه بوده که تا این سن لذت ازدواج و بچه دار شدن رو نچشیده .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
چقدر حرفهات منطقی بود اما تلخه برام سحر جون من چند روز پیش داشتم میگفتم کاش یه جزیره داشتم  ...

آره تلخه .زندگی پراز روزهای سخت و تلخه .

خدا کنه هیچوقت تو همچین شرایطی قرار نگیریم و پدرو مادرمون همیشه سالم و سلامت باشند و محتاج کسی نشن .

سلام .میناجون .ممنونم از لطف و محبتت.❤ آره واقعا به حرف راحته و توی عمل واقعا تلخ و سخته ....ولی چه ...

میدونی سحر جون من موقعی که لیا مهد میرفت متوجه نبودم چون زود برمیگشت 

اما موقعی که اول دبستان شد و‌مدرسه میرفتم یادمه روز اول گریه کردم نمیخواستم ازش جداشم 

چندروزی اصلا دمشق بود به خلط مدرسه رفتنش 

خیلی ادم‌وابسته ای هستم

سلام عزیزم منم با حرفای همتون موافقم ولی خب عمل کردنش سخته وباید تلاش کنم حتی خودمم اینارو با خودم ت ...

حالا طوری نشده ،یه روز بالاخره  وقتی فرصت دستت افتاد و موقعیتی پیش اومد ،حرفت رو به برادر شوهرت بگو  و خودت رو راحت کن.الان انگار یه زهر و سم تلخ و بدمزه توی دهنت مونده که باید یه روز  تف کنی  و بیرون بریزی تا سبک بشی .

ویژگی شخصیتی تو همینه و  اصلا امکان نداره به این راحتی بیخیال بشی فقط لطفا زندگیت رو تلخ نکن و بزار به موقع حسابشون رو برس و کاری به همسرت نداشته باش .

میدونی سحر جون من موقعی که لیا مهد میرفت متوجه نبودم چون زود برمیگشت  اما موقعی که اول دبستان ...

آره مشخصه که خیلی وابسته ای ....پس اگه بخواد بره یه شهر دیگه درس بخونه یا ازدواج کنه میخوای چیکار کنی ؟

همسرمن هم مثل توعه و بیش از حد به بچه ها وابسته است .من خدا رو شکر می کنم که دخترم همین جا میره دانشگاه وگرنه ،حتما هر روز پا میشد میرفت دیدنش !!!

حالا طوری نشده ،یه روز بالاخره  وقتی فرصت دستت افتاد و موقعیتی پیش اومد ،حرفت رو به برادر ...

آره دقیقا مهدی همون موقع گفته بود یه بار رو در رو شیم واینا... گفتم من به هیچ عنوان واردبازی اون بدذات نمیشم من فقط منتظرم تنها با داداشت حرف بزن بااون هیچ کاری ندارم چون حرف زدن باهاش بی فایدست وبیشتر تو لجن فرو میرم

میدونی سحر جون من موقعی که لیا مهد میرفت متوجه نبودم چون زود برمیگشت  اما موقعی که اول دبستان ...

حالامن دیروز گفتم چقد سنگدل هستم🤦🤦🤦🤦 الان کیان رو داشت میبرد آرایشگاه گفتم کاوه رو هم ببر باخودت منم الان تنهام 

2810