نانو زدم حس میکنم خیلی پهن و غیر عادی هست ولی هرکی میبینه میگه قشنگه سه روزه
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
قشنگه ولی منم عین تو بودم الان بعد گذشت چهار سال دنبال لیزر برای پاک کردن هستم اینا همشون اولش قشنگ ...
عه حاا منم حیلی دوست دارم انجام بدم میترسم پشیمون بشم جون ی سره دستم مداد و سرمه ست که مرتب کنم ابرومو چون نمازم میخونم ی سره وضو میگیرم و اینا پاک میشه مخصوصا تو سفر و مهمونی
کاشت هم که حیلی گرونه و درد دااره
🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
نانو جدید ترین روش میکرو ابرو هست سوزنش خیلی باریکه تو ابرو رو پر میکنه یکم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫