من دستور خاصی ندارم ولی بعضی غذاها که بلدنیستم از نت میگیرم دستورشو نکاتش و همه رو تونت زده خیلی خوبه
ولی من قرمه سبزیو توش اینارو میزنم: یکم نعناخشک با تقریبا یک قاشق یا نصف قاشق رب تفت میدم میریزم تو خورشت تقریبا یه ربع یابیشتر قل بزنه بعد اون اخرش حدودا ۵دقیقه قبل از اینکه از روی شعله بردارم یکم شنبلیله ی خشک تفت میدم حواست باشه شنبلیله کم بریزی و زیادم نپزیش چون تلخ میشه ولی به نظرم یکی از بهترین ادویه هابرای قرمه هست
برای اش رشته هم پیاز تفت میدم با زردچوبه زباد و فلفل خیلی خوب میشه