بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم
سلام بر تمامی گلای تو خونه 😅
خب بگید ببینم چطورید دسته گلای نمونه
اول از همه بگم بچه ها من خیلی شرمنده هستم که نتونستم جواب خصوصیا رو بدم بخدا انقدر زیاد شد که از دستم در رفت
دوم از همه هم بگم 😅 ما توی تاپیک ۱۲۴۰۰۰ صلوات خیلی حاجت روایی داشتیم خیلی که بین ۱۰۰۰ صفحه پیام بچه ها گم شد ولی الحمدلله خیلی حاجت روا داشتیم
فکر نمیکنم کسی باشه الان که به صلوات شک کنه و همیشه هم گفتم اون تاپیک تاپیک امام زمان بوده و هست خیلیا دلتنگیاشونو اونجا نوشتن حوائجشون رو نوشتن و الحمدلله خیلیام حاجت گرفتن
از نظر امام زمان همین بس که اون تاپیک ۱ میلیون و خرده ای ویو خورده
اعلام میکنم این تاپیک هم باذن الله و اجازه امام زمان زده میشه به اسم سفینه نور همینجا از امام زمان بخواهیم که یا امام زمان این تاپیک رو هم تاپیک خودتون بدونید و به تاپیک و تمام اعضایی که واردش میشن نظر خاص داشته باشن
طبق خوابی که یک بنده خدایی دیده و خوابش بشدت رویای صادقه بوده اینطور متوجه شدیم که هر تاپیک و هر کانال و گروهی که برای امام زمان زده میشه مثل سفینه نجات هست در آخر الزمان پس تاپیک های معنوی و مهدوی رو جدی بگیرید
بچع ها در این تاپیک میخواهیم ختم جمعی صلوات برداریم یعنی بیش از هزار نفر بشیم و ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات رو برداریم اونم بصورت دسته جمعی و کاملا موثر در امر ظهور و حاجت روایی هامون
من در صفحه اول نحوه نیت کردنمون رو که در تاپیک قبلی داشتیم قرار میدم اولین و بهترین نیتمون هم سلامتی و فرج آقامون امام زمان علیه السلام قرار میدیم
هرکسی مایل به امر ظهور آقا هست و دلش میخواد خودش هم حاجت روا بشه اعلام آمادگی کنه
بچه ها روز شروع ختممون اصلا مشخص و تعیین شده نیست هرکسی حتی اگر وسط ختم دیگر بچه ها این ختم رو برداره ان شاءالله دست جمعی حساب میشه ، شما حساب کن هزاران نفر همزمان برای آقا صلوات هدیه کنند
ان شاءالله امام زمان نگهدار خودتون و عزیزانتون باشند
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم