2777
2789
عنوان

سفینه نور (هرکس حاجت روایی قطعی میخواد بسم الله)

| مشاهده متن کامل بحث + 23425 بازدید | 680 پست

اللهم عجل لولیک الفرج

خداروشکر که منم دعوت شدم.

از فردا جمعه ۹ / ۹/ ۱۴۰۳ شروع میکنم به یاری خدا.

دوستان برام دعا کنید.

یکبار دیگه هم ۱۲۴ هزار صلوات رو فرستادم تنهایی، ولی شاید این بار وقت حاجت رواییم هست انشاالله.

سلام عزیزم حدود یک سال پیش اتفاقی تو زندگیم افتاد که باعث بهم ریختگی روحی شدیدی شدم واسه آروم شدن روح و روانم بیشتر ختم 124هزار صلوات گرفتم که دیگه فرصت نشخوار ذهنی نداشته باشم و فقط ذکر بگم

تو دفترچه چند مورد از حاجت هامو نوشتم

دو روز پیش یهو یاد دفترچه افتادم که من چند مدته به یک حاجتم رسیدم خیلی راحت تو مسیرم قرار گرفت زمینه شغلی و مالی بوده و خدارو شکر می کنم شغل ثابت بوده

کنارش یه کسب و کار و آنلاین شاپ دارم که این ذکر واسه فروش و کاسبی خیلی خوب هست که البته

یک سال انواع ذکرها واسه درآمد و رزق خوندم که این خیلی عالی 

صد مرتبه بعد از اذان صبح تا طلوع خورشید وقت هست واسه خواندنش

1-  سُبْحانَ اللَّهِ الْعَظیمِ وَ بِحَمْدِهِ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ اَسْئَلُهُ مِنْ فَضْلِهِ

2-  لا اله الا الله الملک الحق المبین

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@نازنیناینا    

سلام نازنین جان ،من ختم اولو تموم کردم درسته به حاجت هام بطور کامل  نرسیدم  یعنی به یه حاجتم میرسم نصفه نیمه میرسم و کامل به اون حاجت نمیرسم، ولی این چند ماه  یه چند تا نشونه اومد توی زندگیم و با چند ماه پیش که خودمو مقایسه میکنم میبینم حس و حالم یکم فرق کرده 

دوباره میخوام ختمو شروع کنم و امید دارم که خدا حاجتهامو بهم میده،نازنین جان تونستی یکی از حاجت هات این باشه که خدایا حاجت های این دخترو که نمیشناسمش ولی تو به سمت پیجم آوردی رو بهش بده ،منم برات دعا میکنم 

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
سلام عزیزم توروخدا بگوبرای شفای بیماری چیکارکنم نذرنمک شهداکردم ولی هنوزحاجت نگرفتم مایع گوشم خوب بش ...

روزی ۷۰ مرتبه سوره حمد بخون به لیوان آب و بخور

پاک و با وضو باش برای انجامش

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

سلام منم داشتم این چند روز خاموش میخوندم'تاص۴۶ رسیده بودم دلخوشیام شده بود شب بشه فراغتم بیام بخونم شروع کنم نذرو هرچه نکات هست بنحو احسنت انجام بدم 'که الان اومدم بخونم دیدم تاپیکتون نیس😕😐😐😐

ای بابا چرا آخه الانم عضو شدم بعداز دوری  ۲  و۳ساله از نینی سایت

بچه ها تاپیک معجزه پاک شده ؟ ای کاش از حاجت روایی ها اسکرین میگرفتم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه