2777
2789
حتما جو گرفته آقا علی .وگرنه همه ن.ظ.ا.م.ی.ه.ا....خوب نیستن ک ...

بابای دختره تافهمیدسربازه ردکرد ذفت باداداشش حرف زدککارکنه بعدبرگشت ب باباش گف کاردرم ماهی8میلیون سال90اونام رفتن تحقیق باباش گفت ک دوسال؟نامزداین قبول نکردگفت عقدباباعه کوتاه اومد خوب بوددختره میخوست اینودوروزبعدعقدکردن؟دقیقایه هفته پادگان نبودوقتی فهمیدم اینوخیلی ب عشقش حسودیم شدالان خودش خونه خرید ماشین خرید جای دولتی استخدام رسمی شد تابعدهاخودم درگیرش شدم حالااگ مال من خیانت نمیکرد الان خیلی خوشبخت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ادعای حس شیشمی ندارم اما وقتی چیزی به دلم میاد غلط نیست اسی این ادم بکزیر و رو زیاد میکشه باه ...

میدونی ب چی فکرکردم ک نکنه ازقصدپیره مردوفرستاده باشه جلوکه بیادپسری ک بذارع موقعیت خودش جوربشه داره دلش  نیس موقعیت هیچ وقت جورنمیشه تاخودت نخوای هیچی جورنمیشه برات 

یه نصیحت منوبپذیرپسری ک دختری ودوست داره میادتوکمترین زمان خیلی کمترازاونیک فکرکنی میره تموم میکنه چ ...

خوندم کامنت هاتون ...دقیقا کسی ک آدمو بخاد پای همه چیزش وایمیسه چ پسر چ دختر .ولی اونی ک برا سرگرمی هست کلا در رفت و آمد هستش میره و میاد و هرروز هم ی بهونه جدید داره .اینجور مواقع باید عاقل بود و تمومش کنی این ارتباط و بفکر زندگیت باشی و از خدا بخای بهترین سر راهت قرار بده .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
خوندم کامنت هاتون ...دقیقا کسی ک آدمو بخاد پای همه چیزش وایمیسه چ پسر چ دختر .ولی اونی ک برا سرگرمی ...

یه رفیقم یحدختری ومیخواست دختر ه بهش گفت ک خواهرم10سالشه بایداونم بیادپسره قبول کرد ک خواهردختره هم باشه پسره قبول کرد وازدواج کردن

2810