2777
2789
عنوان

دقیقا سال دیگه امروز کنکورمه، چه نصیحتی و پیشنهادی دارین برام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 35 پست
مدرست چجور مدرسه‌ایه؟

سعی میکنم تا میتونم نرم این ی ماه آخر رو 

دولتی تدریسا افتضاح 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

و اینکه شبه نهاییا رو چطور دادی؟

شما میدونید سطح شبه نهاییها با نهایی چقد فرق داره؟ شبه نهاییا اسون بود بنظرتون نهاییارو میتونم خوب بدم؟ دهمم تستی هم کار کردم طی سال

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا نهاییا حس میکنم دیره و ترس زیادی بابت نمره اش دارم🥲

نه اصننننن دیر نیس..... من بزرگترین اشتباه زندگیم این بود ک یازدهم بودم و فک میکردم دیره فقط بخون همین...

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
سعی میکنم تا میتونم نرم این ی ماه آخر رو  دولتی تدریسا افتضاح

خواهرمو گفتن نیای نامه کتبی مینویسیم اداره برای عدم صدور کارت آزمون نهایی🤦🏻‍♀️😑

لطفا گذشته ی آدما رو تو سرشون نزنید ادم میتونه با وجود دارا بودن پدرش به نقطه ی نفرت از پدرش برسه بخاطر طرز فکر و محدودیتاش دست به ماهی فروشی بزنه تا رو پای خودش باشه ولی بارها شکست بخوره و تهش تسلیم بشه قضاوت کار خداس☝️ ادما رو با گذشتشون نرنجونید و فکر نکنید با این کارتون برنده شدید
2803

منطقی نگا گنی فقط بخکنی نمره عالی پیاری برا نهایی اما هی بگی وقت نیس و نخونی نه نمره خوب میاری وقتتم هدر میدی به وقت فکر نکن و بخون مثلا صبح ریاضی تا ظهر ظهر تا عصر زیست و شب هم دوتا عمومی و فیزیک و شیمی باهم بون یکیش صب تا ظهر یکیش ظهر تا عصر ریاضی و زیست رو باهم....

نه اصننننن دیر نیس..... من بزرگترین اشتباه زندگیم این بود ک یازدهم بودم و فک میکردم دیره فقط بخون هم ...

مرسیییی الان چ کردی کنکور دادی تموم شد؟

فک کنم تجربه ات زیاد شده این مدت 

میدونی دوازدهم با چ روندی باید پیش رفت ؟ 

ب نظرت از تیر شروع کنم میتونم سالیانه هارو هر ۴ درس تخصصی هم ببینم هم تست هاش و بزنم تا اخر سال؟ 

این کلاسا طبق ازمون قلمچی پیش میرن یا چجوریه 

چون هر ۳ پایه اس 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

شما میدونید سطح شبه نهاییها با نهایی چقد فرق داره؟ شبه نهاییا اسون بود بنظرتون نهاییارو میتونم خوب ب ...

به نظرم شبه نهایی ها حتی سخت تر از نهایی ها داده شده 

شرط اول تسلط رو کتابه 

من ۱۴۰۲ پزشکی اوردم ولی همسرم اجازه ادامه تحصیل نداد بهم متاسفانه

لطفا گذشته ی آدما رو تو سرشون نزنید ادم میتونه با وجود دارا بودن پدرش به نقطه ی نفرت از پدرش برسه بخاطر طرز فکر و محدودیتاش دست به ماهی فروشی بزنه تا رو پای خودش باشه ولی بارها شکست بخوره و تهش تسلیم بشه قضاوت کار خداس☝️ ادما رو با گذشتشون نرنجونید و فکر نکنید با این کارتون برنده شدید
خواهرمو گفتن نیای نامه کتبی مینویسیم اداره برای عدم صدور کارت آزمون نهایی🤦🏻‍♀️😑

واقعا؟؟؟ 

منم مدیرمون بدجوره امروز فرداس ب منم همینو بگه

خق همچین کاری و دارن؟ 

2804
مرسیییی الان چ کردی کنکور دادی تموم شد؟ فک کنم تجربه ات زیاد شده این مدت  میدونی دوازدهم با چ ...

من از قلمچی خبر ندارم اما ازمونش بزن هر درسی هم ک مشکل داری فیبم ببین و تست زیا بزن خیلی وقت تداری خیلی اگه خوب بهونی تضمین رتبه ۲ رقمی رو بهت میدم...

واقعا؟؟؟  منم مدیرمون بدجوره امروز فرداس ب منم همینو بگه خق همچین کاری و دارن؟

حس میکنم تهدید الکیه ولی خب خواهرمو مجبور کردم بره 

منطقی نگا گنی فقط بخکنی نمره عالی پیاری برا نهایی اما هی بگی وقت نیس و نخونی نه نمره خوب میاری وقتتم ...

دارم همینکارو میکنم روزی ۹ ساعت میخونم ولی این دور شل خوندم ۵ ساعت فقط 

کاش بشه..

چون بیشتر وقتمم دارع میره برا فیلم های جمعبندی 

به نظرم شبه نهایی ها حتی سخت تر از نهایی ها داده شده  شرط اول تسلط رو کتابه  من ۱۴۰۲ پزش ...

عه جدی 

تاپیکهاتونو خوندم انشاالله موفق باشید 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
2805
من از قلمچی خبر ندارم اما ازمونش بزن هر درسی هم ک مشکل داری فیبم ببین و تست زیا بزن خیلی وقت تداری خ ...

خیلی دلم میخاد دندون قبول بشم کاش بشه 

کنکورتو دادی؟ امسال بود یا قبلا؟

به نظرم شبه نهایی ها حتی سخت تر از نهایی ها داده شده  شرط اول تسلط رو کتابه  من ۱۴۰۲ پزش ...

اگه آوردید باز هم میتونین بخونین و بیارین ولی ترمیم و اینا کارو سخت می‌کنه.. سال بعد هم دهم هم یازدهمه..

باز پزشکی از نظر من نمیارزه بخوای تمام وقتت و بذاری بخونی اگه علاقت شدید نیست 

دندون بهتره با این شرایطا

خیلی دلم میخاد دندون قبول بشم کاش بشه  کنکورتو دادی؟ امسال بود یا قبلا؟

امساله... و پشیمونم از کارایی ک نکردم....

2801