2777
2789
کولیت اطرافم داشتم مطمئن باش یبوست نیست خیلی بیماری وحشتناکیه خداروشکر این بیمار ما درمان شد

وآی مییگم نکنه یبوست بمونه بمونخ اخرش اینجوری شه

خدایا خودت کمک کن دقیقا نزدیک کنکور این چ چیزی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای استرس دارم چجوریه عزیزم؟بگو چجوری بود

میتونی توی نت سرچ کنی گلم

ولی این خانمی که کولیت داشت شکم درد‌های وحشتناک میگرفت زمان عود بیماری. اسهال‌های خیلی بدی هم توی همون دوره داشت که اکثرا خونی بود. چنان اسهال شدیدی میگرفت که در عرض 2 هفته تا 25 کیلو از وزنشو از دست میداد. یعنی زمان عود بیماری که می‌دیدمش دور از جون انگار جنازه بود. به شدت لاغر میشد. زیر چشماش سیاه. پوست صورتش زرد. اصلا داغون میشد. وای خیلی بد بود. خداروشکر درمان شد. 

میتونی توی نت سرچ کنی گلم ولی این خانمی که کولیت داشت شکم درد‌های وحشتناک میگرفت زمان عود بیماری. ا ...

وای نه خداروششکر من اسهال نمیگیرم و خونی نیست شکم درد هم نمیگیرم ولی لاغرم ک اونم بخاطر کم اشتها بودنمه 

بعد از چی میاد این بیماری؟پیشگیری کنیم

وای نه خداروششکر من اسهال نمیگیرم و خونی نیست شکم درد هم نمیگیرم ولی لاغرم ک اونم بخاطر کم اشتها بود ...

نمیدونم عزیزم

فکر نکنم به خوراک یا حتی ژنتیک مربوط باشه. به نظرم اگه بدشانس باشی میگیری🤦‍♀️

اخه من یبوست دارم همیشه بخاطر همین میترسم خودن هم‌لاغرم دور چشام سیاهه 

لاغری و یبوست و سیاهی دور چشم همه از سردی و خشکی طبع بدنته. با اصلاح مزاج همه‌شون درمان میشن. فعلا همون خاکشیر و آب گرم مصرف کن هر روز تا بعد کنکور ان‌شاء‌الله پیگیر باشی برا اصلاح مزاج. 

مبدونی من تا صب خابم نمیبره بعد تو سن خاصی میاد؟چون من ۲۰ سالمه

هیچ سن خاصی نداره. این خانمی که گفتم حدودا 15 سالگی مبتلا شد. تقریبا 20 سالش هم بود که درمان شد. 

الکی به خودت استرس نده. آدم استرسی زود پیر میشه😁

لاغری و یبوست و سیاهی دور چشم همه از سردی و خشکی طبع بدنته. با اصلاح مزاج همه‌شون درمان میشن. فعلا ه ...

فداتشم ایشالا ک همینطور باشه همین سردی مزاج باشه 

بعد اینکه رفتم‌گوگل خوندم کسی ک کولیت داره تن تن میره برا مدفوع ولی من ن یبوست دارم بعد گاهی وقتا ک حدود یسال پیش توش خون بود ک دکتر گفت بخاطر اینکه مدفوع سفته روزانه ۱۲ لیوان آب مصرف کن

ببخشید عزیزم این حرفارو مبگم شرمنده 

هیچ سن خاصی نداره. این خانمی که گفتم حدودا 15 سالگی مبتلا شد. تقریبا 20 سالش هم بود که درمان شد.&nbs ...

وای 

خدا خودش همه مریض هارو شفا بده باید ناشکری کنیم سلامتی خیلی مهمه

تازه قدرشو میدونم منی ک با شنیدنش استرس افتاد بجونم 

فداتشم ایشالا ک همینطور باشه همین سردی مزاج باشه  بعد اینکه رفتم‌گوگل خوندم کسی ک کولیت داره ت ...

خواهش میکنم عزیزم

فقط دکتره چرت گفته. خود آب زیاد خوردن باعث یبوست میشه. شما همون راهکاری که گفتم انجام بده. چند روزه نتیجه‌شو می‌بینی. 

خواهش میکنم عزیزم فقط دکتره چرت گفته. خود آب زیاد خوردن باعث یبوست میشه. شما همون راهکاری که گفتم ا ...

اتفاقاا عزیزم همین منو نگران کرد من ۱۲ لیوان میخوردم بدتر میشد 

بخاطر همین نگران شدم ک شاید مشکل از جای دیگست

چون خون هم دیده بودم چن سری بخاطر همین استرس گرفتم

پس عزیزم من مزاج سرد رو کودوم دکتر برم؟