2777
2789
عنوان

خونه مادرم دیدم یخچال خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 39 پست
افرین بهت دستت درد نکنه هواشو داری   ولی چرا بچه های خودش کمک نمیکنن که برای توهم ی وقت د ...

ندارن والا دایی کوچیکم جدا شده رفته خونه خودش زندگی میکنه گاهی با نون پنیر سر میکنه یه بارم پنیرش تموم شده بود نمیتونست بخره 

یه دایی دیگه ام تو زمین کوچیک مادربزرگم کشاورزی میکنه از سودش به مادربزرگمم میده هر موقع چیزی لازم باشه برای مادربزرگم می‌خره ولی خیلی وقته گفت پولی که برای مادربزرگم بود تموم شده دیگه باید تا فصل محصول صبر کنه 

مادربزرگم مریض شده بود خون دماغ شده بود اومدم پیشش اینجوری دیدم ناراحت شدم 

بقیه پسراش هم به اندازه خودشون دارن زیاد نمیان سر بزنن ، سر هم بزنن چیزی نمیارن خیلی مظلومه مادربزرگم جوونی و ثروتش رو گذاشت برا بزرگ شدن ما و بقیه حالا اینه وضعش تورو خدا دعا کنید همگی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب پول بفرس برا مادربزرگتیا از همون چیزایی که تو خونه داری بده مامانت ببره  دست گلن درد نکنه د ...

میام خونه مادربزرگم ، اونم تو همین روستاست ، پول میدم بهش ولی زیاد نیست بعد هم خودش نمیتونه بره خرید ، باید کسی بخره بیاره 

دعا کنید شرایط مالی و جسمی خانوادم خوب باشه توروخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارن والا دایی کوچیکم جدا شده رفته خونه خودش زندگی میکنه گاهی با نون پنیر سر میکنه یه بارم پنیرش تم ...

آخ  من بمیرم  چقدرناراحت شدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2805
بنظرم اگه شوهرت راضی نیست اشکال شرعی داره

با این شرایط جامعه اعتقادی هم مگه مونده 

بعد هم پولای خودمه پولیه که به خودم دادن حتی عیدی هاییه که داییم اینا دادن ، وسایل خوراکی هم در حدیه که خودم چند روز اینجام خورده میشه تموم میشه 

کاملا درکت کردم بارها و بار ها رفتم خونه مادرم و با این صحنه مواجه شدم و بیصدا اشک ریختم...

خودم درآمد ندارم حساب من و شوهرم مشترک و از همون حساب مشترک خرج میکنم و اگه پولی بردارم همسرم میفهمه.گاهی میخرم و الکی میگم واسه خودم چیزی گرفتم گاهیم قایمکی مواد غذایی میبرم.بد ترین حس دنیاس.خیلی بد.

من به خانوادم کمک می کنم گناهشم هرچی باشه به جون میخرم اندازه دوتا وسیله از این زندگی سهم داریم

موافقم.درسته پول در نمیاریم ولی انقدری کار میکنیم تو خونه که یکم سهم داشته باشیم

ووااا  مادرشوهر و آدمای شوهر چه صیغه ایه ؟  مگه اسیر گرفتن

تا حالا که نفهمیدن ولی خب ببینن دارم میرم روستا با یه کیسه مشما دستم خوب می‌فهمن دیگه از خونه پسرشون وسایل میبرم اینا مهم نیست بابا وسایلی که میبرم در حد زیاد نیست که 

فقط من بخاطر شرایط خونه مادربزرگم و نداری ناراحت بودم 

تا حالا که نفهمیدن ولی خب ببینن دارم میرم روستا با یه کیسه مشما دستم خوب می‌فهمن دیگه از خونه پسرشون ...

هر دفعه مامانت میاد خودتون به قلم بده ببره 

حتما لازم نیس باهم ببریشون

کاملا درکت کردم بارها و بار ها رفتم خونه مادرم و با این صحنه مواجه شدم و بیصدا اشک ریختم... خودم در ...

میفهمم حس بدیه منم هربار همینجوری میشم ولی ایندفعه دیگه خیلی بد بود شرایط 

ای کاش بگی به حسابت پول بریزه مشترک که بدتره 

منم بخاطر پولام بهانه های الکی میگم 

2809