بچه ها من خیلی استرس دارم ، من پیج شوهرمو دارم پیجشم کاریه و کلا مکانیکی و صوتی تصویریه و تقریبا من ادمینشم و ۹۹ درصد فالوراش پسرن مابقی فامیل و ایناس، چندروز پیش یه دختر اومد فالوش کرد دیدم همشهریه زیاد انگولک نکردم و حتی از خودشم سوال نکردم چون مطمعن بودم میگه نمیشناسم، دیشب کرمم گرفتم پاشدم فالو دختره رو ورداشتم، الان صب دیدم دوباره فالو کرده دختره، چیکار کنم خیلی کنجکاوم نمیدونم شرایط ب نظرم استرسی بیاد یا نه، چطور بفهمم کیه و چرا فالو میکنه و پیگیره؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعضی ها ک شوهر منو فالو کردن،،پروفایلشون ک زن ودختر،،بهش میگم کین میگه کو کجا،،،نشونش میدم کلی میخنده میگه ب خدا نمیدونم،،،،ی بار بهش گفتم زشته چرا دوستات فالوت کردن تو هنوز فالو نکردی،،،اصلا نگاه نمیکنه،،،
منم نمیتونستم ،، فک کن روزای اول زندگی مشترکمون بود بعد این قضیه رو فهمیدم ولی نشستم باشوهرم درمیون گزاشتم اونم قانعم کرد کم کم در ادامه رفتاراشو دیدم ک اهل خیانت و این کارا نیس دلم اروم گرف وحساسیتم کم شذ