2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون اول زندگی اذیتتون میکرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 103 پست
من احساس میکنم تو ۳۰سالگی عاقل شدم

فک کنم تو این سن برای هر کسی پیش میاد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بببین دقیقا منم از موقعی که پا به سی سالگی گذاشتم خیلی عجیب شدم امگار یهو عاقل شدم صبورتر آرومتر

دقیقا منم حرف رفتارهی دیگرون اذیتم نمیکنه بیشتر خودم دوست دارم به خودم اهمیت میدم .

از کارها رفتارهای که قبلا اذیت میشدم الان زیاد نارحتم نمیکنه.

ادمهای که اذیتم کردن زود حذف میکنم در صورتی قبلا نمیتونستم اینکار کنم.

شماهم اینجوری هستی؟

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
گیر الکی رفتارهاش یبارم با دلیل مسخره ای کتک خوردم میخواست منو به طبع خودش تربیت کنه مثلا بهم رو ...

من نمیزار تنهااز خونه بیرون برم یا خدش یا مادرم یا مادرش باید باشن. . زیاددوست نداره پیام رسان های مختلف مثل وات روبیک اینس داشته باشم و ندارم . زوی تیپ حساس 

همه میگن چون اول زندگیه حساسه کم کم عادی میش و درست میش نمیدونم بنظر شما درست میش ؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من شوهرم همسنیم وای انقدر همو اذیت کردیم حد حساب نداشت الان ۳۰سالمونه🤦😅

خب پس سنتون کم بوده ازدواج کردین

چه خوبه همسن باشین پایه همدیگه این😍😍😍😍

بمونید برای هم 

خیلی پولدارم😅
دقیقا منم حرف رفتارهی دیگرون اذیتم نمیکنه بیشتر خودم دوست دارم به خودم اهمیت میدم . از کارها رفتاره ...

دقییییقا👌👌

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
2804
منم الان ده سال گذشته یعنی امید هست بهتر بشه

این شد اما به قیمت چی جونم 💔😭😭سرزایمان دووم ۳بار تا پای مرگ رفتم اونجا بود که مثل یه معجزه به خودش اومد اما💔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من نمیزار تنهااز خونه بیرون برم یا خدش یا مادرم یا مادرش باید باشن. . زیاددوست نداره پیام رسان های م ...

والا از منم همینجور بوده الانم بعد از ۱۲سال زندگی مشترک بدتر شده بهتر نشد نمیزاره گواهینامم بگیرم.ولی برادر شوهرمم همینجور بود اون خوب شد دیگه به همسرش ازادی داد ولی شوهر من نه همچنان قلدره🤦😅

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
الان چی ابجی؟

الان اره بهترشده 

دلیل این کارهاش این بود ک ازدواج ناموفق داشت 

منم ازدواج اولم بود.

بعدهمش فکر میکرد منم مثل زن اولشم و خیلی محدودم کرد خیلی 

۴سال عقدم خونه مامانش بودم.میخواستم جایی برم با مامانش باید میرفتم.خونوادم قطع رابطه بودم.

خیلی پولدارم😅
2805
نه اتفاقا شوهرم خودش خیلی زورگو بود اذیتم میکرد

من مجردم 

خیلی از دعوا و قهر  متاهلی میترسم🥲🥺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
والا از منم همینجور بوده الانم بعد از ۱۲سال زندگی مشترک بدتر شده بهتر نشد نمیزاره گواهینامم بگیرم.ول ...

وایی یاخدااا البته خدش میگ بچم بزرگ شده خدد ببر بیارش دیگ برای مدرسه کلاس یا اگ چیزی لازم داشت خددبرو براش بگیر دیگ‌نمیدونم راسته یادشده سرخرمنن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب پس سنتون کم بوده ازدواج کردین چه خوبه همسن باشین پایه همدیگه این😍😍😍😍 بمونید برای هم 

قربونت عزیزم ،💝💝🫂

ولی بنظرم نه خوب نیست ما هر دومون ۱۹ سالمون بود ازدواج کردیم دوتا بچه لجباز وای که چقدر اذیت شدیم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
2801