2777
2789
عنوان

شما هم شوهرتون اول زندگی اذیتتون میکرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 103 پست

بهتر نمیشه به هم عادت میکنین فقط

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییی خواهرم ۱۰سال تحمل کردم موهام سفید شد تا درست شدالان ۴ساله درست شد یعنی الان ۱۵ ساله ازدواج کردم  ولی دیگه کو اون دل و دماغ🥺🥺🥺حالا خودت بشین حساب کن ببین چند سال باید بصبری 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
2803

بحث داشتیم ولی فحش وتوهین و کتک و...ابدا

من مغرور و لوس همسرمم لجبازو مغرور 

رفته رفته لم هم دستمون اومد

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
برای ما برعکس بود ۳۰ سالم که شد تغییر کردم زندگیمم تغییر کردم  دیدم عههه پس همش کار خودم بوده ...

من احساس میکنم تو ۳۰سالگی عاقل شدم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
2804

دعوا و بحث ها بخاطر خانواده هاست بیشتر؟؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من احساس میکنم تو ۳۰سالگی عاقل شدم

بببین دقیقا منم از موقعی که پا به سی سالگی گذاشتم خیلی عجیب شدم امگار یهو عاقل شدم صبورتر آرومتر

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
2805
اره منم یک ساله ازواج کردم همش بهم گیر مید و دعوا منم بهم‌میگم بگذره درست میش دیگ نمیدونم میش بگید ش ...

گیر الکی

رفتارهاش

یبارم با دلیل مسخره ای کتک خوردم

میخواست منو به طبع خودش تربیت کنه مثلا بهم رو نمیداد

2801