2777
2789

دخترایی که خیلی شرایط خوبی ندارن میترسن خواستگار خوب نیاد زودتر از بقیه ازدواج میکنن

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبر کنن هر زمان شما ازدواج کردی به خواستگارها جواب مثبت بدن؟ خب نیاز به ازدواج داشتن، رفتن راه شرعی ...

نگفتم هر وقت من ازدواج کردم گفتم سنشون پایینه هنوز مدرسه میره😑😑😑

2803

نمی دونم از خودشون بپرس،،منم تو ازدواج سابقم ۱۷ سالم بود حماقت کردم یکی نبود بگه آبت کم بود نونت کم بود ازدواجت چی بود این وسط.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید....😍////////////////////.                                                                                       دوست عزیز اگه با نظر من مخالفی و قصد توجیه داری به خودت زحمت نده عزیزم و بیخودی انگشتات رو خسته نکن برای تایپ کردن،،نه من نظرم عوض میشه نه تو😜😜من آدم انتقاد پذیریم،،نظرات مخالف خودمم می خونم اما به شرطی که قصد تحمیل نداشته باشی در اون صورت جواب نمیدم خیلی راحت رد میشم ازش🥰🥰
2804
چی میگی؟؟😐 میگم هنو بچه اس مدرسشو تموم نکرده. 

خوب منم‌میگم‌ چرا فکر میکنی ازش عقب افتادی 

مگ اون الان وقت شوهرشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
2805
من زود ازدواج کردم ولی کنکور دادم دانشگاه رفتم همچنان برای استخدامی و ارشد میخونم و از ازدواجم پشیمو ...

اونو برای مواردی گفتم که خودشون تو سن ۱۴ ۱۵ سالگی مشتاق ازدواجن. یه سری هم به اجبار خانواده یا جبر زمانه تو سن پایین ازدواج میکنن. 

امیدوارم تو زندگیت موفق باشی عزیزم.

2801