2777
2789
باز خداروشکر این شد وگرنه پارستل ک ۱۵۰ بود

اخه دیگه این رقما نمیشه کناراومد باین وضعیت اقتصادی که هرروز بدترمیشه، انشالله همه انقدر بهشون برسه که نیازشون به این واما شدید نباشه/🥺🥺🥺

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دیگه این رقما نمیشه کناراومد باین وضعیت اقتصادی که هرروز بدترمیشه، انشالله همه انقدر بهشون برسه ...

چندتا تیکه رو بدی داناد بخره

ی ۲۰۰ میلیونم جور کنی

با ۵۰۰ تومن میشه جهاز خوب خرید

چندتا تیکه رو بدی داناد بخره ی ۲۰۰ میلیونم جور کنی با ۵۰۰ تومن میشه جهاز خوب خرید

امیدوارم جورشه و الا که میزارم سر نگیره اصلا🤦🏼‍♀️

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
2803
میرم میگه در شهر شما هیچ بانکی داری اعتبار نمی باشد به شمام میگفت؟

بله میگه خیلی باید تلاش کنی

هرروز صبح باید وارد بشی

اگه شهر دیگه اشنا داری میتونی ادرس خونه اونارو بدی از شهر دیگه بگیری راحت تره

بله میگه خیلی باید تلاش کنی هرروز صبح باید وارد بشی اگه شهر دیگه اشنا داری میتونی ادرس خونه اونارو ...

اها ممنون عزیز دلم

بعد وقتی میگه دارای اعتبار نمی باشد باید فرداش برن دوباره تو سایت یا دوباره همون روزم ممکنه اعتبار بدن؟

2804
2805
من میخوام بانک ملت ثبت نام کنم اصلا این چند روزه نمیارتش😥 همه بانکها رو میاره الا این 

وای ملت خیلی بده من پارسال ثبت نام کردم هیچ کدوم از ضامنام قبول نمیکرد

2801