2777
2789
ان شاءالله 😍 از درسم چی حس میکنین ؟  موفقیتی که میخوام ؟؟

درس خونی به موفقیت میرسی .چون تلاش داری

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دندون

زیر سه هزار میشم همین امسال؟ میتونی حس کنی کدوم شهر ؟

عزیزم حست چند درصد درست درمیاد ؟ میتونی چیزای بیشتری ازم حس کنی مثلا ویژگی اخلاقی یا ظاهری یا ماه یا فصل تولدمو

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
2803
قبول میشم امسال اونیکه میخامم؟ دوستم داره؟بهم فکر میکنه

امسال قبول میشی و یکی خیلی دوستت داره و قصدش جدی هست و میاد خواستگاریت 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
زیر سه هزار میشم همین امسال؟ میتونی حس کنی کدوم شهر ؟ عزیزم حست چند درصد درست درمیاد ؟ میتونی چیزای ...

شهر زیاد دور نمیفتی اطراف میری.حس میکنم خیلی ساده و مهربونی و زود گول میخوری ولی قلب پاکی داری دست دلبازی ولی به اون چیزی که میخوای میرسی

میاری به امید خدا

اون پیرمرده صدامو شنید؟ناراحت شد؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
2804
امسال قبول میشی و یکی خیلی دوستت داره و قصدش جدی هست و میاد خواستگاریت 

همونی که خودم دوسش دارم یا بکی دیگه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
شهر زیاد دور نمیفتی اطراف میری.حس میکنم خیلی ساده و مهربونی و زود گول میخوری ولی قلب پاکی داری دست د ...

مرسییییییییییی عزیزدلم🥺😍🤍

معدلم چطور میشه؟ معدل تاثیر بهتری داره برام یا خوده کنکور؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
2805
2801