2777
2789
گلی ببین حست درباره ازدواجم چی میگه ؟

نا موفق متاسفانه چشم گوش بسته یکی انتخاب میکنی آدم خوبی در نمیاد

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اها قدش بلنده ته ریش داره ؟؟ شغل بنظرت چیه ؟ منو دیده اخه کجاس اه چرا نمیاد🥺🤍

قد بلند هست و ریش داره کامل و جذاب هست تو را دیده حس میکنم به زودی ولی ازدواجت موفق آدم خیلی خوبی گیرت میاد

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
بنظرت به هدفم تو کنکور میرسم امسال؟

نه اونجور که میخوای پیش نمیره ولی تو تلاش میکنی دست از تلاش برنمیداری ولی حس ام میگه بهترین میرسی با تلاشت ولی الان نه

خیعی بهم میگن تا حالا دقیق بودی یا نزدیک بودی به اون چیزی که میخواستیم

امسال پزشکی دندون دارو یا فیزیو میارم کنکورو؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
2804
درسته😐😍

انشالله خوشبخت بشی حس ام میگه اول آدم خوبی نمیاد برات عجله نکن عاقلانه تصمیم بگیر مورد های خوبی در پیش داری

من کی ازدواج میکنم ؟ چندسال دیگه ؟

به زودی عاشق میشی و خیلی مصمم که باهاش ازدواج کنی ولی متاسفانه آدم خوبی نیست ولی خیلی لجباز و سماجت میکنی که ازدواجت باهاش بشه

2805
2801