2777
2789

من الان زنگ زدم استان قدس رضوی و یه سوال پرسیدم، سوالمم این بود که اگع یه خانم باردار نذر کنه اسم پسرش رو محمد بذاره، عیبی نداره تو شناسنامه‌‌ی بچه اسم‌مورد علاقه‌شو بذاره اما محمد صداش بزنه گفتن نه مشکلی نداره!!! 

به نظرتون درسته این حرف؟؟؟‌پس چرا یه جایی خوندم که گفتن اگه نذر کنی و محمد نذاری، دست خداست که بچتو بگیره یا نگهش داره!!!؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

عزیزم اسم به این قشنگی دلت میاد چیز دیگه صداش کنی

عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس اسم پسر تو چی میخوای بزاری عزیزم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
2803

خب وقتی نذر کردی بهتره بذاری عزیزم اسم قشنگیه ترکیبی ام میشه گذاشت

محمد حسین

محمدعلی

محمدسالار

محمد حسن 

محمدامین

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
اسم بار انرژی داره 

چطور یعنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نذر کردی نذرتو ادا کن تموم شه بره .

همینکارو میکنم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
خب وقتی نذر کردی بهتره بذاری عزیزم اسم قشنگیه ترکیبی ام میشه گذاشت محمد حسین محمدعلی محمدسالار م ...

امیرمحمد انتخاب کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی که اون مطلب رو نوشته بود آیا خود خدا بود ؟  هرکس هرچیزی دلش میخواد میگه ، بعد ربطش میده ب ...

گفتن از مفاتیح خوندن عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

سلام یکی از صفات خدا ارحم الراحمین هست یعنی مهربان ترین مهربان ترین تر از هر مهربانی که فکر میکنیم دیگه روی دستش نیست!

اما موضوع اینه شما نذر کردید اگه بچه دار بشید پس الان یک دِین دارید که بر گردن شماست. میتونید اسمش رو تو شناسنامه محمد بزارید ولی چیزی که دوست دارید صداش کنید این خیلی بهتره. چون هم اسم اصلی و شناسنامه ایش هم محمد میشه 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

جواب سوالت رو نمیدونم ولی در کل من شنیدم ده روز اول و اینکه چه اسمی بعد اذان گفتن تو گوشش بگی خیلی مهمه....در کل میگن حتی اگه اسم غیر مذهبی رو بچه میزاری حداقل بعد اذان خوندن تو گوشش یه اسم مذهبی تو گوشش بگو و ده روز به اون اسم صداش کن...بعدش با اسمی که انتخاب کردی صداش بزن...

متاسفانه من سر دخترم خیلی مریض بودم نتونستم انجام بدم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
2801