2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکست انقدر گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونستی تو با گریه کردن در واقع داری ترحم میخری و غیر مستقیم بهش میگی ک نیاز ب توجه و ترحمت دارم ای شوهرم ببین من چقد گریه کردم اونم چون میدونه عمدی محل نمیده ک بیشتر حرص بخوری،، راه درست اینه پاشی ب خودت برسی، ی دوش بگیر ماسک بذار صورتت و اهنگ شاد بذار و خوراکی بیار ی فیلم بزن بشین بخور و محلش نذار در واقع انگار ک اون نیست کنارت و تو تو بحث برنده ای بعد ببین چطوری هرکار میکنه میاد تو دست و پات ک تو بهش توجه کنی 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
دلم میخواد نفرین کنم هم خودشو هم خانوادشو ولی میترسم سر خودم بیاد خیلی ظلم کردن بهم من خونه پدرم انق ...

تو هم عزیز یه خانواده ای!  خودت اینجوری از بین نبر!   تو خودت هم تیکه تیکه کنی یه عده گاو باقی می مونند!   چرا برای هر چرندی که از دهن یه عده نفهم بیرون میاد خودت عذاب می دی!    کلا یه عده گوساله به دنیا میاند گاو از دنیا می رن! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
2803

وای اصلا جلوش گریه نکن خودتو ضعیف نشون نده بدتر بی توجهی میکنه ها

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
چه حرف خوبی امیدوارم یه روزی هم دل خودش بشکنه من خیلی در حقش خوبی کردم ولی مثل گربه چنگ زد

اکثر مردها بی چشم و رو هستن

خوبی حالیشون نمیشه..

تو تنها نیستی،ما هم شبیه تو هستیم فقط نوع مشکلاتمون باهم فرق میکنه

قوی باش💪...میگذرد...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
2804

گریه نکن 

برا چی خودتو عذاب میدی 

به تن بدن خودت آسیب میزنی 

آخرش تو میمونی صورت داغون 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

جلوش گریه نکن اصلا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دلم میخواد نفرین کنم هم خودشو هم خانوادشو ولی میترسم سر خودم بیاد خیلی ظلم کردن بهم من خونه پدرم انق ...

الهی بمیرم من

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
میدونستی تو با گریه کردن در واقع داری ترحم میخری و غیر مستقیم بهش میگی ک نیاز ب توجه و ترحمت دارم ای ...

دلم میخواد دیگه نبینمش حذفش کنم از زندگیم نذاشت برم دوست داره آزارم بده با کاراش هیچ وقت نیومده منت کشی همیشه من رفتم خیلی حرصم داده با کاراش تقریبا بعد عروسی نشده یه شب بدون گریه بخوابم تو روم میگه خانوادم خوب کاری میکنن با تو بد برخورد میکنن من خیلی ضعیفم نمیتونم ادای شاد بودن و دربیارم با این همه اذیتایی که در حقم کردن

2805
تو هم عزیز یه خانواده ای!  خودت اینجوری از بین نبر!   تو خودت هم تیکه تیکه کنی یه عده ...

ممنونم عزیزم دلم مرسی درکم میکنی من خیلی تنهام هیچ کسو جز خدا ندارم شوهرمم میدونه و داره ظلم میکنه

2801