2777
2789
سرد نیستیم فقط نمیفهمه هرچی بهش میگم منم تصمیم گرفتم بیخیال باشم فقط میترسم بعدها تاثیربدداشته باشه ...

اینکه گفتم زیادی حساس نیستی بخاطر اینه که شاید محتوایی که وجود داره مثلا آموزش اشپزی هست بلوزش بازه و تو حساس شدی

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟
تا خودش اراده نکنه تاثیری نداره. باید بفهمه که اشتباهه . اگر واقعا مقیده حکم شرعی رو بهش بگو شاید تر ...

منم فک میکردم به مرور چوبشو میخوره ومیفهمه اما نفهمید خرالاغ الانم به ضررمن میشه چون من هرکاری کنم به پای اون زنهای عملی خراب لخت نمیرسم که به همه جاشون دست زدن میترسم سوهراحمقم هوایی بشه چون ادمی که چشمش به حروم عادت کنه براش فرق نداره همه کارحرومی هم میتونه بکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکرتو درگیر نکن اکثرا همینه ب نظرم توهم برو یه چنتا عکس پر سیک..س پکی بزار تو گالریت بپوکه..شوهر منم همینه همش زنا هیکل عملی فالو میکنه تو خیابون تمروز یه رن با ارایش غلیظ دید جلو من بار اول نگاش کرد زیاد دقت نکرد دیوم دوباره برگشت سیر نگاش کرد بعد دید من دیدمش نگام کرد خندید عنترر

چرا خیلی حساسم بنظرت بیخیال باشم بهتره یا گیر بدم بدترمیشه؟نمیدونم چکارکنم

من که نمیدونم اون محتوا چه شکلی هست خب بعضی محتوا ها جنبه جنسی دارن

2803
چکارکردی ترک کرد؟

دعوای حسابی شوهر من پو رن هم میدید ولی من زیادی جدی نبودم یه تذکر میدادم رد میشدم اینم گوش نمیداد بعضا پنهونی نگاه میکرد  خودمم بدجور حساس حتی به موسیقی 

بعد دیدم رفته رفته بدجور رو اعتقاداتش تاثیر میذاره یه اتفاقی هم افتاد بدجور باهاش برخورد کردم دید افسرده شدم اونقدر گریه کردم گفتم از چشم افتادی دیگه نمیتونم قبولت کنم اعتماد ندارم دید داره دیگه از دستم میده آخه یه جوری شده بود شوهرم فکر میکرد هر کار کنه من باهاش هستم الانم البته علاقم مثل قبلنا نیست اعتمادمم صدرصد نیست 

اینکه گفتم زیادی حساس نیستی بخاطر اینه که شاید محتوایی که وجود داره مثلا آموزش اشپزی هست بلوزش بازه ...

اها نه کاملا س ک سی هست محتواش بعضی هاشم مثلا محتواهای طنز وجنسی هست امیخته باهم

برو تنظیماتش اول اون قسمت که دانلود خودکار تصاویر و فیلم داره رو غیر فعال کن که خود ب خودم دانلود نشه و اگه خیلی این چیزارو دوس داره بگو میخوام برم پروتز کنم برم پیکر تراشی و اینارو بگو تا اینارو ول کنه

سنتی-مدرن

کاش قبلش شناخت کاملی نسبت بهش پیدا میکردی نبایسی چشم بسته ازدواج کنی ت این دوره زمونه.

خب پ واس چی باهات ازدواج کرده ک با اونا خودشو......🤦‍♀️

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
2804
منم فک میکردم به مرور چوبشو میخوره ومیفهمه اما نفهمید خرالاغ الانم به ضررمن میشه چون من هرکاری کنم ب ...

نه نگران نباش حتما دیدنش باعث نمیشه بره عمل کنه . ولی خب مراقبش باش. کاش حداقل ملاحظه خدا رو نمیکنه ملاحظه شما رو میکرد. واقعا درک و فهم چیز خوبیه

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
نه نگران نباش حتما دیدنش باعث نمیشه بره عمل کنه . ولی خب مراقبش باش. کاش حداقل ملاحظه خدا رو نمیکنه ...

اره والا واقعا خرمذهبی که میگن شوهرمنه میگم نه به اون نماز نه به این اخلاقاش بخدا زدم کرده از همه چی

2805
برو تنظیماتش اول اون قسمت که دانلود خودکار تصاویر و فیلم داره رو غیر فعال کن که خود ب خودم دانلود نش ...

اون اکانت دختررو کجای دلم بذارم اصلا نمیدونم چرااینجوری کرده بود جز استثناها بود که فقط اون میتونه شماره شوهرمو ببینه

اها نه کاملا س ک سی هست محتواش بعضی هاشم مثلا محتواهای طنز وجنسی هست امیخته باهم

نمیدونم واقعیتش اخه قرار نیست تو منجر به تغییرش بشی فروید میگه که تغیرری وجود نداره فقط جایگزنی جدید هست اون تایمی که میره سراغ موبایل رو با هم کار های مشترک انجام بدین

2801