2777
2789

تا خودش اراده نکنه تاثیری نداره. باید بفهمه که اشتباهه . اگر واقعا مقیده حکم شرعی رو بهش بگو شاید ترک کرد

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
تا خودش اراده نکنه تاثیری نداره. باید بفهمه که اشتباهه . اگر واقعا مقیده حکم شرعی رو بهش بگو شاید تر ...

گفتم خیلی هم پشیمون میشه اما توبشو میشکنه تو اون کاناله میگه میرم فیلمای خنده دارشو میبینم ایناهم دانلود میشه اما من دلم صاف نمیشه

متاسفانه علت اصلیش چیه نمیدونم یا نماز رو درک نمیکنن یا دلشو هم نماز میخواد هم هر کاریکه شیطون حل میده 

منکه یه بار اتمام حجت کردم البته کم بود کارمون با طلاق اینا بکشه خداروشکر فعلا چیزی ندیدم اونقدر از نماز و قرآن و پیغمبر گفتم که خجالت نمیکشی چجور روت میشه من تو رو اینجوری شناختم بهت بله گفتم خوبه مومن بودی الان حتی زنهایی که بلوز و شلوارن تو اکسپلور اینستاش میاد نمیتونه نگاه کنه 

هرکاری میکنم نم پس نمیده نمیتونم ببینم چکارمیکنه همیشه پیاما زنگاشو چک میکنم خبری نیس

ببین عزیزم حرمت ها هم بینتن شکسته شده الان بهشم بگی نه ناراحتش میکنی نه عصبی نه تلنگری هست واسش چون انگار عادی شده واسش مشاوره برین شاید سرد شدین از هم میدونم خیلی عذاب اوره کارش

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟
2804
گفتم خیلی هم پشیمون میشه اما توبشو میشکنه تو اون کاناله میگه میرم فیلمای خنده دارشو میبینم ایناهم دا ...

خب خیلی کانال وجود داره که طنزه و اینشکلی نیست این پیشنهاد تلگرام از چنل هاش هم بستگی به محتوای دنبال کننده داره

ببین عزیزم حرمت ها هم بینتن شکسته شده الان بهشم بگی نه ناراحتش میکنی نه عصبی نه تلنگری هست واسش چون ...

سرد نیستیم فقط نمیفهمه هرچی بهش میگم منم تصمیم گرفتم بیخیال باشم فقط میترسم بعدها تاثیربدداشته باشه ومنجربه خیانت اینا بشه چون همش زنهای لخت وبی عیب ونقص هستن عمل وافکت

2805
سرد نیستیم فقط نمیفهمه هرچی بهش میگم منم تصمیم گرفتم بیخیال باشم فقط میترسم بعدها تاثیربدداشته باشه ...

ولی یکم زیادی حساس نیستی؟

2801