2777
2789

من پسرمو 10روزگیش ختنه کردیم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اندازه جیش اولش گریه میکنه

ولی مادرت کنارتون باشه بهتره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
2803
2804

من پسرم رو ۱۶ روزهگی ختنه کردم درست یادم نیست چقدر طول کشید خوب شد ولی فقط شب اول خیلی گریه کرد روزهای بعد زیاد بیقراری نکرد

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
2805
هیشکی کنارم نیس. شوهزم میگه بزار سه سالش شه بعد خودم میگم الان

بنظرم توی این سن دیگه بچه خیلی اذیت میشه هر چی سنش کمتر باشه بهتره

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
2801