2777
2789
عنوان

تا الان داشتم مشق پسرمو می‌نوشتم! 😪😴🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 87 پست
اره بچه ی ما هم بسیار سر ب هوا و فس فسوئه

😪😪😪😪

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بار هم جاش ننوشتم دوبار رفت معملش دعوا کرد الان برنامه ریزی می‌کنه بدون من می‌نویسه 

افرین داشتم فکر میکردم من حوصله این چیزارو ندارم پس بچه کنسله دیدم روش خوبی بود میارم ایشالا😂

دخترم کلاس دومه ولی تابحال یک کلمه هم براش ننوشتم شده بود ننویسه و بره مدرسه ولی من ننوشتم

دقیقا منم الان خودش می‌ره مینویسه چون خودش و خودش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی اشتباه می‌کنی که می‌نویسی عزیزم. با این کارت پایه پسرتو ضعیف می‌کنی و تنبل بارش میاری. اصلا مشقاشو ننویس. فردا صبح زود بیدارش میکردی میگفتی بنویس که معلمت صفر نده بهت. بزار مسئولیت پذیر بار بیاد. 

اشتباه میکنی بد عادتش کردی

نه این اولین باره 🤦🏻‍♀️

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یادش بخیر ، مادرم یک هفته ولم کرد ، و هرروز خانممون دعوام کرد آخرش گفت همه مشق بنویسن جز بیادبجنورد روز اول خوش حال روز دوم خوش حال بالاخره روز چهارم گریه کردم گفتم منم مشق می‌خوام ، این شد که دیگه تا آخر لیسانس با مادرم کاری نداشتم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
پسرت عالیه😂

😂😂😂

افرین داشتم فکر میکردم من حوصله این چیزارو ندارم پس بچه کنسله دیدم روش خوبی بود میارم ایشالا😂

بنویسی تا خود کنکور باید با مداد و دفتر بدویی دنبالش 😂😂عادت کنه بدون اینکه بگی می‌ره سراغش می‌نویسه تا خودش راحت باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برای اینکه معلم شک نکنه چند جارو دست کشیدم رو نوشته ها که پخش بشه بعضی جاهارو زیاد پاک کن کشیدم که ر ...

معلم مهمه شک نکن البته اگر دقت کنه و نگاه کنه 

من که راحت میفهممم

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

پسر من سومه خیلی طول میده مشقشو از اولم همین بود ولی باید خودش بنویسه حتی اگه ۲شب باشه،از ۳بعداز ظهر کتاب دفترش پهنه تا وقت خواب😩 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘