2777
2789
عنوان

تا الان داشتم مشق پسرمو می‌نوشتم! 😪😴🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 87 پست
وقتی مشق هاشو شما می نویسی چرا مدرسه می فرصتیش میره که سواد یادبگیره

نه بابا اولین بار بود همیشه خودش مینویسه این سری دیگه خیلی خسته بود دلم براش سوخت

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
مامانت  فقط🤣🤣🤣🤣🤣استرس لخت شدن نداشتی ؟!! دعا نویس باحال بود 😂😂😂😂

مامانم خدای ترسوندن یود😔😔🤣🤣🤣اره بخدا

بعد شبش گفت بهش گفتم دوربین رو برداره

چقد ساده بود اخی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین داشتم فکر میکردم من حوصله این چیزارو ندارم پس بچه کنسله دیدم روش خوبی بود میارم ایشالا😂

😂😂😂 رکورد دم دمی مزاجی رو شکوندی که 😂

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نه پسر من دوس داره خودش بنویسه و برای جمعه مشق نگه نمیداره

افرین 😍😍

مامانم خدای ترسوندن یود😔😔🤣🤣🤣اره بخدا بعد شبش گفت بهش گفتم دوربین رو برداره چقد ساده بود اخی

😂😂😂😂روش ناجوانمردانه ایی بود خیلی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی اشتباه می‌کنی که می‌نویسی عزیزم. با این کارت پایه پسرتو ضعیف می‌کنی و تنبل بارش میاری. اصلا مشق ...

بله درسته 

این اولین بار بود و در کل عادت نداره به این کار

من بچه مدرسه ای ندارم ولی مطمئنم مدرسه ای هم بشه هرگز یک کلمه از مشقش رو نخواهم نوشت باهاش صحبت کن که وقتی نوشتنت طول می‌کشه و بینش صحبت می‌کنی و .... نتیجه میشه اینکه به من بسپری من برات بنویسم و این مسأله اصلا چیزی نیست که من بخوام تو فارغ از مسئولیت های که توی خونه داری مثلا مرتب کردن اتاقت یا چیدن میز و آب دادن به گلدان ها و... یک وظیفه داری و اون هم انجام تکالیف مدرسه ست نظرت چیه در مورد این مسأله یه راه حل جدی پیدا کنیم که دیگه این مسأله تکرار نشه ؟ 

میشینی یه کاغذ خودکار میاری قشنگ گزینه بذار جلوش و هر گزینه رو بنویس 

مثلا گزینه یک از مدرسه اومدی ناهار خوردی مشقات رو بنویسی 

یا از ساعت فلان تا فلان بنویسی 

یا وقتی میخواستی برنامه فردات رو توی کیفت بذاری بنویسی

از خودش هم  راه حل بخواه حتما و بنویس 

هر چی هست با هم توافق کنین یه گزینه مناسب و منطقی رو انتخاب کنین و براش تایم بذار از این ساعت تا این ساعت باید مشقت تموم شده باشه اگر انجام نداد دوباره جلسه بذارید صحبت کنین ، ما با هم صحبت کردیم به این توافق رسیدیم که ساعت فلان تا فلان مشقات تموم شده باشه به نظرت چرا این راه حل مناسب نبود و نتیجه نگرفتیم ؟ به نظرت چطوری این مسأله حل میشه دوباره راه حل می‌نویسین و یه گزینه رو تثبیت میکنین انقدر انجامش میدید تا بالاخره مستقل شدن رو یاد بگیره 

مگه میشه بهت بگه مشقمو بنویس تو هم انجام بدی ؟ نداریم اصلا چقدر به بچه هاتون باج میدید بچه من چهار سالشه یک لحظه هم باج اضافه بابت هیچ چیز بهش ندادم چقدر شل میگیرید واقعا بهشون از نوجوانی همچین بچه ای نمیترسید ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یادش بخیر ، مادرم یک هفته ولم کرد ، و هرروز خانممون دعوام کرد آخرش گفت همه مشق بنویسن جز بیادبجنورد ...

عزیزم 😂😂

معلم مهمه شک نکن البته اگر دقت کنه و نگاه کنه  من که راحت میفهممم

شما هم معلمین؟ خدا کنه نفهمه 🤦🏻‍♀️

بابامم فقط نقشش این بود ک مامانم هرچی میگفت اون میگف اره راس میگه 🤣🤣🤣

یاد نقی افتادم می‌گفت عه عه🤣🤣🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پسر من سومه خیلی طول میده مشقشو از اولم همین بود ولی باید خودش بنویسه حتی اگه ۲شب باشه،از ۳بعداز ظهر ...

همدردیم 😵