2777
2789

دیشب بله برون و خواستگاری بود که از نظر من افتضاح بود و خیلی ناراحت شدم البته چن تا اشتباه از طرف من بود ولی نامزدم اصلا ازم ناراحت نشد و همچنان عاشقانه حرف زد 

امروز هم چند بار زنگ زد و هرچی حرف بد بهش میزنم اصلا ناراحت نمیشه و همچنان عاشقانه حرف میزنه 

اینکه ناراحت نمیشه منو بیشتر عصبی میکنه 

حرف هایی که به اون زدم اگه کسی دیگه جاش بود تا حالا رفته بود پس چرا این عصبانی نمیشه ناراحت نمیشه 

اگه هم ناراحت بشه یه ساعت بگذره زنگ میزنه خودش معذرت خواهی میکنه 

حتا به خانوادش توهین کردم ولی بازم ناراحت نشده

خیلی حرص میخورم وقتی میبینم من دارم فحش میدم اون میگه دوست دارم 😭😭😭😭😭😭😭

دوس دارم اونم دعوا کنه باهام نه اینکه بخاد دلمو به دست بیاره

آزار داری؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

نگران نباش یه وقتی یه طوری میزنه تو ذوقت و رهات میکنه تا تو باشی یاد بگیری شخصیت و احترام طرفتو حفظ کنی

احترامی که بهت میزاره همیشگی نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2805
2801