2777
2789
چرا مگه مسابقه س هر کی زودتر دیپلم گرفت 

مسابقه نیست ولی بعدا برسه سن کنکور اگه بخواد پشت کنکور بمونه عذاب نمیکشه که وای از بقیه هم سن و سالام عقب افتادم و سنم داره زیاد میشه و...

اون موقع ارامش خاطر داره میتونه اگه رشته ای که خواست نیاورد بمونه پشت کنکور

من باشم چنین کاری نمیکنم یسریا میبرن بچشونو جهشی بخونن بیفتن جلو شما که بچت میتونه میخوای این فرصت ...

عزیزم تا خودت تلاش نکنی هیچ فرصتی برات به وجود نمیاد من خودم نیمه اولم یک سالم جهشی خوندم اگه اون موقع عقل الانمو داشتم هیچ وقت اجازه نمیدادم خانوادم اینکارو انجام بدن استرس درس و مشق بیچارم کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه با هم سن های خودش باشه شاید واسه دوستیابی راحتتر باشه اکثر بچه ها انگار نیمه دوم 97 هستن،نیمه ...

چون گفتی ضعیف هست بهتره نگه داری. بچه ها به خاطر یک سال بزرگتر بودن دوستیشون رو کنسل نمی کنن. کلا خیلی به این چیزا فکر نمی کنن.

یک بچه ای رو می شناسم که آسم داره و وقتی تعطیل می کنه حدود یک هفته طول میکشه. 

خودت میدونی دیگه و می تونی بری مشاور

مسابقه نیست ولی بعدا برسه سن کنکور اگه بخواد پشت کنکور بمونه عذاب نمیکشه که وای از بقیه هم سن و سالا ...

ارامش مادر و اذیت نشدن بچه در درجه اول اهمیت به نظر من .نظر شما هم محترم 

اینکه با هم سن های خودش باشه شاید واسه دوستیابی راحتتر باشه اکثر بچه ها انگار نیمه دوم 97 هستن،نیمه ...

پسرم کلاس اول که بود یه پسره هم کلاسی خیلی ضعیف وریزه بود با وجود اینکه یه سال دیرتر هم وارد مدرسه شده بود بقیه مدام بلید حواسشون بود که بهش آسیب نرسه تو بازی مادرش هم هر روز وهر ساعت تو مدرسه بود بیچاره خانمه زندگی نداشت من با چشمم دیدم که هم خود بچه هم بقیه دوستاش اذیت میشدن به نظرم درست ترین کار و بهترین کارو انجام میدید حداقل تقویت میشه و قوی تر وارد مدرسه میشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
عزیزم تا خودت تلاش نکنی هیچ فرصتی برات به وجود نمیاد من خودم نیمه اولم یک سالم جهشی خوندم اگه اون مو ...

مگه گفتم تلاش نکنیم؟!!! 

من خودم اخرای مردادم با بچه اسی یه ماه فقط تفاوت داشتم

اتفاقا راضیم هستم کاش چند سال هم جهشی خونده بودم اگه ببینی بچه تواناییشو داره چرا که نه؟!

شما لابد این توانایی رو نداشتی یا خیلی بهت فشار اوردن

وگرنه بچه توانایی داشته باشه مشکلی نداره

میبینی چقدر بده،منم از همین ناراحتم تازه دخترم آلرژی داره بدنش مدام کهیر میزنه نوک انگشتش که می‌نویس ...

خودش شوق مدرسه رفتن داره؟

اگه میخواهی نفرستیش اشکالی نداره ولی هیچ وقت بهش نگید که اینکار رو کردید

ارامش مادر و اذیت نشدن بچه در درجه اول اهمیت به نظر من .نظر شما هم محترم 

اذیت کجا بود

زمان ما هرکی نیمه اولی بود میرفت مدرسه اون موقع اذیتی نبود این چند سال جدید اینکه بچه رو نفرستی باب شده...

اون بچه هم اگه بره در اینده اذیت نمیشه

پسرم کلاس اول که بود یه پسره هم کلاسی خیلی ضعیف وریزه بود با وجود اینکه یه سال دیرتر هم وارد مدرسه ش ...

دقیقا دختر منم همینه بقیه دوساش فکر میکردن وظیفه دارن مواظبش باشن یکی کیفشو میگیره یکی میاره پیش خودش میشینه،منم که گریون همیشه پشت در کلاس،خودش میگه میخوام برم مدرسه ولی الان موندم چیکار کنم

خودش شوق مدرسه رفتن داره؟ اگه میخواهی نفرستیش اشکالی نداره ولی هیچ وقت بهش نگید که اینکار رو کردید

خودش آره عزیزم حتی منو دعوا هم میکنه،میگه میرم مدرسه با همین دوستام.ولی دوست داشتم قوی تر می‌بود یعنی دوساش حمایت نمیکردن خودش کاراشو میکرد

خودش آره عزیزم حتی منو دعوا هم میکنه،میگه میرم مدرسه با همین دوستام.ولی دوست داشتم قوی تر می‌بود یعن ...

خیلی نگرانی بفرستش غیزانتفاعی که کم جمعیت باشه کادر مدرسه هم حواسشون بیشتر باشه

مگه گفتم تلاش نکنیم؟!!!  من خودم اخرای مردادم با بچه اسی یه ماه فقط تفاوت داشتم اتفاقا راضیم ...

نه من منظورم این بود شما گفتید فرصت از دست میده بچه اگه تلاش کنه همیشه فرصت براش هست ربطی به دیر یا زود مدرسه رفتن نداره 

منم خودم مردادیم و از جهشی خوندن کاملا پشیمونم من تواناییشو داشتم و همیشه ام شاگرد اول کلاس بودم ولی همیشه برای درس و مشق استرس داشتم هیچ وقت از مدرسه لذت نبردم ایشونم خودش بچشو بهتر میشناسه که ترجیح میده امسال مدرسه نفرستش

خیلی نگرانی بفرستش غیزانتفاعی که کم جمعیت باشه کادر مدرسه هم حواسشون بیشتر باشه

آره عزیزم اگه بفرسم که حتما باید همین کارو کنم چون تعداد کمتر باشه حداقل کمتر مریض میشه

دقیقا دختر منم همینه بقیه دوساش فکر میکردن وظیفه دارن مواظبش باشن یکی کیفشو میگیره یکی میاره پیش خود ...

این که خیلی خوبه دوستاش حمایتش میکنن باید خدارو شکر کنی اگه اذیتش میکردن باید نگران میشدی