2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند وقت پیش از یه روانشناس خوب شنیدم که بچه هایی که توی ماههای اخر نیمه اول هستن بهتره که یک سال دیرتر برن مدرسه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اگه یک سال دیرتر بفرستی چیش نگرانت میکنه؟ می ترسی چرا بد باشه؟

اینکه با هم سن های خودش باشه شاید واسه دوستیابی راحتتر باشه اکثر بچه ها انگار نیمه دوم 97 هستن،نیمه اولی تو مدرسه دخترم خیلی کم بودن.

به نظر من با مشاور های سنجش مشورت کنین ولی بهتره نره...من خواهرم نیمه اولی بود مرداد بود خیلی اذیت میشد ولی درسش خیلی خوب بود

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
واقعا دو راهیه بدیه،اصلا از لحاظ هوشی نمی‌گم اینکه پیش دبستانی بود واقعا کسی باهاش بازی نمی‌کرد همه ...

عزیزم شما مادر اون بچه ای و خیر و صلاحشو میخوای هر کاری که به نظرت درسته رو انجام بده

با یک سال دیرتر مدرسه رفتن قرار نیست هیچ مشکلی به وجود بیاد

من پسرم مردادیه بهش میاد کلاس پنجم باشه نه ششم ازشانسش اکثرااا نیمه دومین و قد ماشالله قدمن پسرمن وچ ...

میبینی چقدر بده،منم از همین ناراحتم تازه دخترم آلرژی داره بدنش مدام کهیر میزنه نوک انگشتش که می‌نویسه زخم شده به خاطر آلرژیش

اجتماعی نبودنش یک ویزگی رفتاری هست

حالا مثلا مرداد بود یا فروردین فرق داره؟

دختر بچه های کوچولو دیدیم که ده تا بچه چند سال بزرگتر رو رهبری میکنن

شاید دخترت درونگراست مثلا

شاید هم بتونی با راهنمایی روانشناس کودک ببشتر اجتماعیش کنی

اما اگه هیچ کاری نکنی سال دیگم فرقی نمیکنه

از الان تا شهریور ببرش مشاوره کودک و بازی درمانی

اگه فرق نکرد دیگه اخلاقش همینه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها فرق دارند... خودم نیمه دومی بودم همیشه فکرم مشغول می‌کرد چرا یکم زودتر به دنیا نیومدم احساس میکردم جا ماندم

چند بارم میخواستم تابستان یکسال رو بخونم نذاشتند متاسفانه، همیشه خدا حوصلم سر می‌رفت

از لحاظ ارتباط برقرار کردن بنظرم ارتباط بالایی به تاریخ تولد نداره باید مهارت ارتباط رو بهش آموزش بدی

من باشم چنین کاری نمیکنم یسریا میبرن بچشونو جهشی بخونن بیفتن جلو شما که بچت میتونه میخوای این فرصت ...

درسش خیلی خوبه،حتی موسیقی هم می‌ره هندگرام شروع کرده همین آلرزی و کوچیک بودنش،اینکه دوست داره به دوساش کمک کنه ولی اونا میگن نه تو کوچیکی