2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله شیاف از جلوعه دیگ دکترت بد متوجه نشد درسته

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
2803
شیاف  جلو؟ واا😑

عزیزم شیاف برای خانوم باردار از جلوعه دیگ 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
2804
عزمزم  ناراحت شدم خدا بازم بهت عدس کوچولو میده

مرسیی عزیز دلم امیدوارم بده اما ی سالم و نرمال 

شمام بچتو خدا برات حفظ کنه سلامت  بغلش بگیری❤️🤲

2805
مرسیی عزیز دلم امیدوارم بده اما ی سالم و نرمال  شمام بچتو خدا برات حفظ کنه سلامت  بغلش بگ ...

فدات بشم ممنون 

منم خیلی نگرانم خدا کنه سالم باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم ممنون  منم خیلی نگرانم خدا کنه سالم باشه

انشاله ک سالمه بد ب دلت راه نده 

2801