2777
2789

الان نزدیک 5 ماهه دخترخواهرشوهرم 13 سالشه خونه ی مادرشوهرمه و حالا حالا ها هم قصد رفتن خونشونو نداره، خواهرشوهرم اومده گذاشته اینو اینجا و رفته پی زندگیش!!!!!!! و دخترشم جدای از بی ادب بودنش خیلیم فضوله و البته زبون دراز( خیلی حرفایی که میزنه با لبخند رضایت مادرشوهرم تشویق میشه) از طرف اونا هیچ توبیخی نمیشه چون خودشون یادش میدن، هر وقت میریم خونه ی مادرشوهرم اونجاست و میره رو اعصاب منو شوهرم، از طرفی به خاطر دخترم نمیخوایم قطع رابطه بشیم ، نمیخوایم به خاطر این بچه از دیدن پدر بزرگ و مادربزرگش محروم بشه، به نظرتون چی کار کنیم؟

قبلا هم خیلی میومد اینجا ( با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم) ولی سابقه نداشت دیگه نره خونشون، الانم دیگه یه جورایی خواهرشوهرم حساب میشه!!!!!!!!!!!!! چون واقعا نه ثصد و علاقه ای برای برگشتن داره و نه خواهرشوهرم دلش برای دخترش تنگ میشه، اصلا نمیاد یه سر بهش بزنه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شوهرت که داییشه بخواه اون تذکر بده رفتارشو درست کنه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

شما همونی که میگفتی حالا فهمیدم که خانوادش دختر13ساله رو تحریک میکنن بر علیه من؟؟

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
به ذات دختر بدی نیست ولی یه جورایی یادش میدن بد باشه با ما، چون هر باد با ما رفتار خوبی داشته فرداش ...

به همونايي كه يادش ميدن بگو كارتون بده فردا اين دختر با اين اخلاق بدش ميخواد بره خونه ي شوهر اونوقت شوهرش همش ميگه لعنت به پدر و مادرت كه ادب يادت ندادن

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️

یادمه گفتین که باهم جور شدید که.و مقصر مادرشوهرت اینان پس اگه میدونی اون مقصر نیست رفت و آمدتو قطع نکن

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
به آلبالوجون، حالا آوردنش اینجا دیگه نمیره خونشون، ما هم با وجود اون رفتن خونه ی مادرشوهرم عذابش دو ...

واای مادرش چطور میتونه از دخترش دور بمونه؟دلیل خاصی داره؟؟

2810