2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط بریم خونشون یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 54 پست
بچه گناه داره، اون الان یه جورایی یتیم حساب میشه که پدر و مادر بی خیال و بی مسئولیتش ولش کردن به اما ...

اين بنده خدا جرأت نداره به دختر ١٣ ساله حرفي بزنه چطور بره به بزرگترش بزنه

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️
 اين بچه ها بس كه پاي صحبت مادر و مادربزرگ ميشينن زود ياد ميگيرن اين چيزا رو

درسته مثلا فقط میدونن چی به چی هست ولی طرز فکرشون هنوزم کودکانه ست 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا فرمانده کل پدربزرگ و مادربزرگشن اگه اونا نخوان نه حرفی میزنه نه اینقدر اینجا میمونه، من تمام مقصرو اول مادر پدرش میدونم بعدم اینا چون مادرش از همه عقده ای تره ، معلوم نیست فازش چیه همیشه تو قهره و مادرشوهرم که شدیدا به همه حسودی میکنه، مخلوط تربیت این دو تا میشه این بچه بیش از اینم نمیشه انتظار داشت

من باشم رو نميدم😆

والا 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
به ذات دختر بدی نیست ولی یه جورایی یادش میدن بد باشه با ما، چون هر باد با ما رفتار خوبی داشته فرداش ...

من همچین دختر خواهر شوهرمو به خودم جذب کردم که همه اش طرف من بود سنش کمه بکش طرف خودت اونم بچه اس دیگه

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!