2777
2789
عنوان

بچها منو از نگرانی در بیارید

1052 بازدید | 13 پست
دخترم دوسال ودوماهشه.همش کلمه میگه جمله نمیگه اکثرن با اشاره منضورش میرسونه ولی هرچی بگم تکرار میکنه بشت سرم ولی توحرف زدن باهام لجبازه.به نظرتون موردش نگران کنندست.
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اصلا جای نگرانی نیست .. کلمه می گه ..بچه عموی شوهر من تا 5 سالگی هیچی نمی گفت حتی یه کلمه ..یهو راه افتاد .. جمله کامل می گفت
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2804
من یه دختر 5ماهه دارم رفلاکس معده داره دارم بهش متوکلوپرامید و رانیتیدین میدم الان یکماه بیشتره میخوام بدونم عوارض داره چکنم مشکل دخترم حل بشه لطفا راهنماییم کنید. ممنون
پسر من دو سال و یک ماهشه. جملات کامل مگه تقریبا کامل منظورش رو می رسونه. دامنه لغاتش زیاده و تقریبا کامل حرف می زنه. از 1.5 سالگی شروع کرد به گفتن جملات ساده. ماشالاه زبون می ریزه. اما دو سه ماه دیر راه افتاد. راه رفتنش از یک سال و دو ماهگی بود.
شما هم نگران نباش خیلی از بچه ها دیر حرف می زنند. فکر نمی کنم مشکلی باشه
2805
پس من چی بگم پسرم همسن دختر شماست ولی هنوز خیلی از کلمه ها رو نمیگه
به سیب میگه بیب! کیوی میشه بیبی!....کلی باید تلاش کنم بفهمم چی میگه!
جمله!!؟ عمرا
نه هر بچه ای یه جوره وقتی کلمات رو میگه درکش خوبه شنواییش مشکلی نداره
احتملا خیلی اهل حرف زدن نیست
حالا پسر من اهل حرف زدن هست ولی نمیتونه یه عالمه حرف میزنه من نمیفههم