2777
2789

سلام خانمها شما کسی رو میشناسید که سال اول ودوم ابتدایی رو استثنایی خونده باشه و بعد منتقل سده باشه مدارس عادی ؟ داریم این قانون رو؟ و ایا اگه میشه، مدارس عادی این بچه ها رو میپذیرن؟ یا باید تااخر تحصیل تو استثنایی بمونند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم 

سنجش رو رد شد دور دوم قبول شد بیش فعالی داره و تمرکزش پایینه ولی من بردم مدرسه ی غیر انتفاعی یکم دیر یاد میگیره ولی خوب راه افتاد الحمدالله خاستم بهت بگم ببر غیرانتفاعی

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

پسر من اول گفتن اوتیسم بعد گفتن دیجیتال الان میگن بیش فعالی با نقص تمرکز. میترسم بچه ها اذیتش کنند ، تنها نمیتونه دستشویی بره کمک لازم داره.از یه طرفم بشدت ناراحتم دارم دق میکنم نمیخوام بزارم استثنایی. نمیندونم چکاربابد بکنم. نمیتونه از خودش دفاع کنه نمیتونه اگه اتفاقی افتاد تعریف کنه 

پسر من اول گفتن اوتیسم بعد گفتن دیجیتال الان میگن بیش فعالی با نقص تمرکز. میترسم بچه ها اذیتش کنند ، ...

سلام. لطفا اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنین راجع به اوتیسم ازتون سوالی دارم

سلام بچها خیلی بده مدرسه استثنایی  پسرمن من هیچی نداره فق یکم زود درس نمگیره  از اول بهاش همکاری  خیلی پیشمونم چون از اول همکاری نکردم الان ۱۲ سالشه چهار ساله نرفته مدرسه بعد استثایی بردمش ۳ ساله دوسال رو ی یایه درس میخونه اصلن الان میخوام بیارمش مدرسه عادی خیلی سخته الان دوماه از مدرسه گذشته تا حالا تو سیستم ردش نکردن تا عادی یخونه خیلی بده اسنثنایی برو بچه هایی گ مشکل ندارن

استارتر میدونم خیلی از تاپیکت گذشته ولی اگه میشه جواب بده

چیکار کردی بچتو؟

بچه ی منم مثه بچه ی شماس..الان میره کلاس اول غیردولتی ولی حس میکنم درسا واسش سنگینن و متوجه نمیشه. نمیدونم بفرستمش مدرسه استثنایی یا نه؟؟؟

تو دو راهی بدی گیر کردم