2777
2789

مدت هاست وقتی یه زوج عاشق میبینم قلبم میسوزه بغض میکنم دلم میسوزه برا خودم هیچ وقت عشق تجربه نکردم در حسرت موندم یه بار با محبت نگام کنه یه بار اسممو خشک و خالی صدا کنه 

این تایپیکو زدم که ببینم تنها نیستم ببینم همدرد دارم تورو خدا اگه شما هم اینو دارید تجربه میکنید بیاید خرف بزنیم آروم بشیم کمی که تنها نیستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه هنوز وقتی زنگ کیزنی بت میگه بله

صد هیچ جلویی

منی که با ها شروع میشه بی خدافظی قطمیشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

از منم همینه میگه بلد نیستم ولی دیدم برای بقیه میکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
شوهرم منم از این حرفا بلد نیست میگه زبون ندارم تقریبا هم راست میگه اما دیگه اسممو صدا میزنه شوهر ...

از روز اول حتی اسممو صدا نکرده به خدا برادرشوهرمو میبینم با زنش چطور رفتار میکنه حالم بد میشه حتی به روابط خواهرمو شوهرشم حسودی میکنم 

جواب نمیده اکثر تماس ها و پیامام بی جوابه خستم به خدا

چقد بده میفهممت

من عاشق شبام دوس دارم تو خواب تموم کنم.روزا نفسم تنگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/