یه بار جدا شده و یه بچه ی ده ساله داره و خودش هفت سال از داداشم بزرگتر هست ولی اتفاق افتاد همیشه فکر میکنی این اتفاق های عجیب فقط واسه بقیه هست یهو چشم باز میکنی میبینی ده برابر عجیبترش واسه خودت اتفاق افتاده
ما مجبور به پذیرش شدیم برای اینکه داداشمو از دست ندیم ولی خب خیلی نگران آینده اش هستیم خانمش هفت سالللل بزرگتره کم نیست 🙂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر عموی منم تقریبا با این شرایط ازدواج کرد زندگیشونم خیلی خوبع
اره واقعا... حالا مثلا شاید بگن تو که از زندگیشون خبر نداری
اما واقعا مادرشوهر و پدرشوهر و کلا خانواده ی شوهرش عاشقشن
و باهم خیلی خوشن
https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست...
پذیرفتنش خوب سخته واقعا داداشت بچه نیست .انشاله که خوشبخت بشن.اون خانم اگه زرنگ و عاقل باشه مطمئن باش زندگی خوبی دارن.باید همراه و پایه خوبی برای شوهرش باشه ی همسایه داریم شرایطش اینجوری بوده قبلا خانمه ۵ سال بزرگتره ولی واقعا خوشبختن خداروشکر البته خانمه میگه اوایل خیلی سختی کشیده
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹