2777
2789
عنوان

بچه ها همسایمون چرا از این چیز ها میاره خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش بپرس ، همسایه ی ما غذا میپخت یه بوی بدی میومد من ازش پرسیدم چه ادویه ای میزنی بوی غریبه ای داره غذاهات متوجه شدم مسلمان نیستن غذاهای خاصی درست میکنن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ورژن مادرشوهرمنه 

مادرشوهرمن هرچیزی اضافه بیاد دلش نمیاد بریزه دور

از یه طرف دلش هم نمیاد چیز خوب بده به بقیه

آشغالهای مونده رو میده به بقیه

مورد داشتیم ترشی کپک زده اورد خونه مادرمن!!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2803
فک کرده نداری شاید  ته مونده غذاشو می‌فرسته  شاید ی همسایه پشتتون گفته ندارن

نه ما همیشه بوی کبابمون به راهه بخدا حتی یه بار خودش گفت این همه کباب درست میکنین دیوار های حیاط سیاه نمیشه بعد وقتی میپرسم چیه میگن نظریه

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
ورژن مادرشوهرمنه  مادرشوهرمن هرچیزی اضافه بیاد دلش نمیاد بریزه دور از یه طرف دلش هم نمیاد چیز ...

مثل مادربزرگ من

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
دخترت شاید چیزی گفته بهشون از روی بچگی شاید دلش نمیاد بریزه دور، میده شما شاید...

من دختر ندارم که دختر خودش میاره 

2804
ديونه؟ ب شما خوبي نيومده قديم تر ك رسم بود ب همسايه از غذاي خودشون ميدادن 

وا بخدا هیچ آدمی این هارو نمیخوره اگه خونه خودتم میاوردن شک میکردی اخه خیلی هم پول دارن این ها چیه

رو دستش می مونه میفش میاد بریزه بیرون کیده به تو  یه منتی هم رو سرت نی اره نباید قبول کنی شان ...

میگه نذریه 

2805
نه ما همیشه بوی کبابمون به راهه بخدا حتی یه بار خودش گفت این همه کباب درست میکنین دیوار های حیاط سیا ...

نذری

2801