مثلا یه بار برنج کته کرده بود توش هویچریخته بود هویچ ها شم خام بود خیلی بوی بدی میداد انداختم دور یا بار برنج هندی درست کرده بود روش یه تیکه ی کوچیک مرغ که اونم بچه هاش بهش ناخن زده بودن کنده بودن تو ظرف یه بار مصرف آورد اونم اصلا قابل خوردن نبود انداختم دور از بقیه ای همسایه هام پرسیدن گفتن واسه ما نیاورده میده دست دختر ۸ سالش میاره الانم کته درست کرده توش زر چوبه ریخته داده دسته بچه آورده منم گفتم ما نمیخوریم بده به یک دیگه پسش دادم که دیگه نیاره وضع مالیشونم خیلی خوبه چند تا خونه دارن ماشین و زمین ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه یعنی دیونه چیزین
بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ازش بپرس ، همسایه ی ما غذا میپخت یه بوی بدی میومد من ازش پرسیدم چه ادویه ای میزنی بوی غریبه ای داره غذاهات متوجه شدم مسلمان نیستن غذاهای خاصی درست میکنن
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏