2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 153 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خانم تهرانی. 

بعید میدونستم با وجود کاربرهای شناخته شده و پرطرفدار، من هم بتونم جزو برنده‌ها باشم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
2805

حالا من برنده کدوم جایزه هستم؟!!  

به 20 نفر از کاربران که  مشکلات سایت جدید رو ارسال می کنند بر اساس قرعه کشی 

بن خرید 50 هزارتومانی از فروشگاه اینترنتی لوتوس   

بن خرید  100 هزار تومانی از سوپرمارکت اینترنتی روکولند  

50 تومانی یا 100 تومانی؟

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

-          آیا روکولند در سایر شهر‌ها شعبه دارد؟

پاسخ:خیر، در حال حاضر فعالیت ما در کل تهران صورت می‌گیرد و ما هیچ‌گونه نمایندگی و یا شعبه‌ای در بقیه شهرها نداریم.

سلام خانوم تهرانی،مجداد تشکر میکنم بابت برنده شدنم چون اولین بارم بود خیلی ذوق کردم:)

میدونم که دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن ولی میخواستم ازتون انتقاد کنم بابت اسپانسرها

آخه فروشگاه روکولند که فقط ارسال به شهر تهران داره چرا اسپانسر شده؟ مگه نمیدونستن که همه کاربرها از تهران نیستن؟ از یه شهر دور چطور کاربری بیاد صد تومن خرید کنه و بره؟:)

و فروشگاه لوتوس هم که موبایل و لپتاپه چه چیز ۵۰ تومنی برای خرید کردن داره:) 

مثلا یه گوشی بخریم دو تومن ۵۰ تومن ازش کم میشه:))))

لوازم جانبیشون هم که ۹۰ درصد ناموجود زدن

فکر کنم باید خیلی ها از خیر جوایز بگذرن

سلام خانوم تهرانی،مجداد تشکر میکنم بابت برنده شدنم چون اولین بارم بود خیلی ذوق کردم:)میدونم که دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن ولی میخواستم ازتون انتقاد کنم بابت اسپانسرهاآخه فروشگاه روکولند که فقط ارسال به شهر تهران داره چرا اسپانسر شده؟ مگه نمیدونستن که همه کاربرها از تهران نیستن؟ از یه شهر دور چطور کاربری بیاد صد تومن خرید کنه و بره؟:)و فروشگاه لوتوس هم که موبایل و لپتاپه چه چیز ۵۰ تومنی برای خرید کردن داره:) مثلا یه گوشی بخریم دو تومن ۵۰ تومن ازش کم میشه:))))لوازم جانبیشون هم که ۹۰ درصد ناموجود زدنفکر کنم باید خیلی ها از خیر جوایز بگذرن

ساده نباش.چی رو از خیرش بگذرن😆

آروم بشین یه گوشه یه کاریش میکنن  

2810