2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

2104 بازدید | 153 پست

سلام روز همگی به خیر

با تشکر از تمام دوستانی که لطف کرده بودند و در تاپیک فراخوان عید تا عید شرکت کرده بودند.

اسامی  20 نفر از کاربرانی که بر اساس قرعه کشی به عنوان برنده انتخاب شدند به شرح زیر می باشد:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برندگان هیئت داوری نینی سایت:

هیئت داروان نی نی سایت به  5 نفر برتر این تاپیک، با در نظر گرفتن نکات زیر هدیه ویژه را اهدا می کند

• نظراتی که با بررسی بروی سایت جدید داده ارسال شده است
  • رعایت اصول نوشتاری و مرتب بودن پست
  • ارائه ایده های خلاقانه

توجه داشته باشید، نظرات برندگان در خصوص تغییرات درخواستی برای اجرا نیاز به بررسی دارد و برنده شدن افراد به معنی اجرای صد در صد خواسته آنها نیست.

برندگان برتر به انتخاب داوران نی نی سایت:

2805
برندگان محترم از طریق پیام خصوصی شماره تماس خود را برای بنده ارسال کنند

خانم تهراني سلام ميشه بپرسم چرا به هيچ طريقي جواب منو نميدين، من كلي پيشنهاد دادم ، و بازم ميگم اما احساس ميكنم عمدا جوابمو نميدين

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

تو تاپيكا نظرمو گفتم ايميل زدم به ني ني يار گفتم ، و گفتن براتون ارسال كردن تو قسمت تماس با ما گفتم ، اما تو تاپيكايي كه جواب بقيه رو ميدادين منو بيدجواب گذاشتين 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

منظورم اصلا مسابقه نيست چون حقيقت  اعتقاد بهش نداشتم چون الانم ميگين نياز به بررسي داره به معني اجرا شدن همش نيست، اين يعني فقط يه مدت كمتر غر بزنيم به هواي درست شدن 

تو تاپيكا نظرمو گفتم ايميل زدم به ني ني يار گفتم ، و گفتن براتون ارسال كردن تو قسمت تماس با ما گفتم ، اما تو تاپيكايي كه جواب بقيه رو ميدادين منو بيدجواب گذاشتين

کاربر محترم

تا جائیکه امکان داشته پاسخ کاربران را دادم و میدم. اما اینطور نیست که می فرمایید به هیچ طریقی پاسخ شما رو نمیدم. اما برای پاسخگویی سریعتر پیام خصوصی بزنید. 

بفرمایید در خدمتم

مبارک همگی ❤❤❤🛍🛍🛍

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
2810