یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فکر نکنم دیگه مردایی پیدا بشن که فقط آدمو به خاطر خودش بخوان و واقعا عاشق باشن
فک کنم نسلشون منقرض شده
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. حرفی سخنی؟؟؟ 😉 https://daigo.ir/secret/8451111626باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
یعنی هیچ علاقه ای به خود دختر ندارن؟ منظورم اینکه عاشق نمیشن؟
عشق مردها یک بعدی نیست . همه ی این ها توی یه پکیج هست اما بعضی هاش مهمتره
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
چرااا حتما هست ولي هر کاري کنی باز اون انگیزه است شما رو جذب جنس مخالف میکنه با عشق لذتش فقط بیشتره& ...
اره درست میگی.
من درمورد همسایمون ازت مشاوره گرفتم؟ الان وقت داری تعریف کنم نظرتو بگی؟
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
جوابا رو توروخدا روز به روز دارک تر میشه اینجا آپدیت لازمم
هر دفعه میام اینجا به شکلای مختلف برگام میریزه🤦♀️🤦♀️🤦♀️
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. حرفی سخنی؟؟؟ 😉 https://daigo.ir/secret/8451111626باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
دقیقا و این هم از نظر روحی روانی و هم جسمی تاثیرات خیلی خوبی روی آدم داره.
بشدت لذت بخشه با کسی ازدواج کنی که اولین نفر و آخرین نفر توی زندگیت بوده و خواهد بود
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .