2777
2789
عنوان

بنظرتون علت طلاقم رو ب فامیل بگم؟؟؟🍃🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 36 پست
ن مثلا عمم بپرسه خب نسبتش دور نیست یا داییم باید بگم یا ن؟

بگو اخلاق هامون بهم نمیومد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیت از هم داره میپاشه نگرانه حرف مردمی 

نگران ن....

من خیلی سختی کشیدم الان دیگ نگران پاشیدن زندگیم نیستم چون خیلی کارا کردم ک نباشه ولی ی طرفه نمیشه ....

و خب میخوام بدونم کدوم کار درست تره

2803

نباید بگی 

هر چی بگی بازم اونا بهت حق طلاقو نمیدن 

بگی خیانت میکرد اونا میگن شاید تو براش کافی نبودی 

اگه بگی دست بزن داشت میگن شاید تو زیادی رو اعصاب بودی 

پس بیا یه کار بهتر کن 

چه اینارو بگی چه نگی کسی درکت نمیکنه 

ولی اگه نگی ابروی خودت و همسرت حفظ میشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
آهاع یعنی دلیلش رو بگم سو استفاده میکنن؟

نمیدونم واقعا!

من طرز فکرم اینه که آدم باید برای خودش حریم خصوصی قائل باشه و زندگی مشترک تا حد زیادی جزو حریم خصوصی محسوب میشه.

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻
2804
2805

بستگی به شرف طرفت داره بعضی وقتا دیدم خانوما دلیل نگفتن تا حفظ آبرو بشه شوهرشون سو استفاده کرده و کلی تهمت زده و گفته فلانی زبونش کوتاهه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
2801