2777
2789

دکتر گفته کولیک داره اما کلا شبا روزا نق نق میکنه دارو هم اثری نداشته. بیشتر بالا میاره شیرشو

انگار داره زور میزنه یبوست هم نیست

🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقلش کن راه برو

اون قدیم بود میگفتن بقلی نکنید بچه رو به کارها برسید

الان اونقدر کم بچه میاریم که حسابی باید از بچه کوچک سیر بشیم

اسی شکمشو پارچه ببند گرم کن نفخش کم بشه

بقلش کن راه ببر که شکمش بالا پایین اروم بشه

اسی بچه نوزاد منو میگفتن کولیت داره باید روده اش عمل بشه و.....

اصلا لازم نبود الان ۲۴ سالشه

مغز اون متخصص نوزادان رو باید عمل میکردن 

بقلش کن راه برو اون قدیم بود میگفتن بقلی نکنید بچه رو به کارها برسید الان اونقدر کم بچه میاریم ...

ماشالله شما خودتون چند سالتونه؟😍😍

درسته متاسفانه خیلی از پزشکا حکم دلال رو دارن و اصلا به تعهد و سوگند پزشکیشون پایبند نیستن متاسفانه بشر برای اینکه پول بیشتر بگیره چکارا که نمیکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

کولیک ایز. پدی لاکت. پروکید  دکتر اینارو داده

منم به نوزادم همینا رو دادم با قرص نکسیوم برای رفلاکس ....با پزشکت مشورت  کن که برات این قرص رو بنویسه خیلی برا بچه من خوب بود ....و اصلا لبنیات و حبوبات مصرف نکن ....کنجد و بادام زمینی هم نخور....وقتی بی تابه بزار رو پاهات تکون بده ...و موقع بیقراری با ماشین ببرید دور بزنید هم خودت استراحت میکنی و هم اون کردم میشه

بقلش کن راه برو اون قدیم بود میگفتن بقلی نکنید بچه رو به کارها برسید الان اونقدر کم بچه میاریم ...

دقیقا تو بغلم ارومه اما همینکه میزارمش زمین یا گهواره بلند میشه و نق نق میکنه و زور میزنه.

اما همشم تو بغلم باشه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم خودمم دست تنهام

دقیقا تو بغلم ارومه اما همینکه میزارمش زمین یا گهواره بلند میشه و نق نق میکنه و زور میزنه. اما همشم ...

اغوشی بخر

بعدم یه سوال مهم از خودت بپرس  اینکه چندسال دیگه میتونی دوباره بچه بیاری؟؟؟؟؟

پس بغلش کن و وقتت رو باهاش بگذرون

چشم بهم بزنی بزرگ میشه و فرصتت کمه

جارو و گردگیری و مهمونداری برای کسی که بچهدنوزاد و کوچیک داره نیست برای من هست که بچه ام بزرگه و بغلم نمیاد