2777
2789

رفته خواهر زادشو برداشته اورده خونه اول ظرف جا میوه ای و خورد کرد 

بعدم که بچه ها تحریک میکنه خونه رو کرده شهر شام بچه هارو وادار ب شیطنت میکنه هرچی داد میزنم هرچی خواهش میکنم بشینن نمیشینن

الانم رفته میگه بیاین تو سینک اب بازی 

خستم 

ب زور ناهار درست کردم برا مهمونا ابمون فشارش کمه نتونستم ظرفا بشورم هیم میبره اینارو میگه بیاین اب بازی 

ده دقیقه پیشم هی میوه بر میداشت باز میکرد نمیخورد کلی میوه باز شده انداخته تو سینک😐دلم میخواد بندازمش بیرون😐چجوری ب این مرتیکه بگم برداره اینو ببره بچه ها بخوابن 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شوهر کم عقل

و بی شعور خودش تخت رفت تو اتاق گرفت خوابید 

الان رفته سراغ پریزا من نمیدونم حرص مشکل خودمو بخورم یا کارای اینو اه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بیدارش کن بگو پاشو مهمونتو جمع کن

میگه بچس بازی میکنه خونه خودم و بچه ها ترکوندن ادم عقش میگیره نگاش کنه بعد اینم اورده بینشون رسما شبیه مرغدونیه

و بی شعور خودش تخت رفت تو اتاق گرفت خوابید  الان رفته سراغ پریزا من نمیدونم حرص مشکل خودمو بخو ...

ببین خواهر زاده رو بفرست همون اتاقی که شوهرت خوابیده ، بگو زن دایی برو اونجا هر کاری دوست داری بکن عزیزم ، در رو هم ببند روشون بیا این ور 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین خواهر زاده رو بفرست همون اتاقی که شوهرت خوابیده ، بگو زن دایی برو اونجا هر کاری دوست داری بکن ع ...

نههه تازه کلی لوازم ارایش خریدم اونارو ببینه قشنگ باید از تیمارستان براتون تاپیک بزنم چون ی چندتاشو جدا میکنه ک ببره ی چند تاشم خورد میکنه و تر میززنه بهشون اونجارو دهنم سرویس شد تا تمیز کردم

این بچست یا...... 

تقریبا ۷یا ۸سالشه دخترم هست ولی قشنگ یه جوری اینا میندازه ب جون هم بیا ببین الانم پسرم نمیدونم‌چیکار کرد خون دماغ شد داریم میبریمیش دکتر

وای خدا رسما این جانور

با سر زده بود تو سر پسرم نمیگفت😐جونم ب لبم رسید تا رسیدیم دکتر😐