2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از کاربرا رو دیدین که وسط یه پستی یهو اومد گفتش که خواستگار واسش اومده بود اونشب نمیدونست چه تصمیمی بگیره بعد یروز یا دوروز بعدش وسط یه تاپیک دیگه یهو اومد گفتش که شوهرش فقط دو روز تو هفته خونه اس 😳 تنهایی سخته و اینحرفا 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

واي دلم دريا ميخواد😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یکی از کاربرا رو دیدین که وسط یه پستی یهو اومد گفتش که خواستگار واسش اومده بود اونشب نمیدونست چه تصمیمی بگیره بعد یروز یا دوروز بعدش وسط یه تاپیک دیگه یهو اومد گفتش که شوهرش فقط دو روز تو هفته خونه اس 😳 تنهایی سخته و اینحرفا

راست ميگيييي😨😨😨😨

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

نننننننننننننننننننننننننه؟؟؟؟😲😲😲😲

جونه من😂😂😂😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

خخخخخخ

منم دیدم ، از مچگیری خانوما کیف کردم وگرنه خودم که گیجم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ممنون آیدیناسا خوفیمدیروز رفتم سونو غربالگری صدای قلبش و شنیدم قلب خودم داشت وایمیستاد  امروزم باید برم آز خون

اخی ای جونم مبارکت باشه عزیزم😍

دختر داری یا پسر؟

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

نننننننننننننننننننننننننه؟؟؟؟😲😲😲😲جونه من😂😂😂😂😂

آره بخدا اگه دیدم دیگه اومد وسط تاپیکا باز نظر خواست اصلا ج نمیدم 😡😤😤😤

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

دریا از کجا بیارم واست آخه 😂😂یه چیز دیگه بخواه 😡

صبح بشه خودم ميرم😂😂😂😂😂

2810