2777
2789
عنوان

سلام دوستان خودتون قضاوت کنین +عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10261 بازدید | 1149 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
چرز من    

ببخشید خوابم برد 😁دیشب من اینا رو گذاشتم فکر کنم یکی از کاربرا زیاده روی کرده الان تاپیک زده دیشب خیلی خوردم الان چیکار کنم مستیم بپره😐😐😐😐

عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
ینی اون تاپیک خوندم اینقدر خندیدم دهنتون سرویس منیون با اون اکانتش اومده بود جو میداد آخ شانستون زد ...

من که لو شون دادم خدا کنه کاربرا نفهمیده باشن😂😂😂😂

عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
2805
۲۴  اون بازو هم داره 😂 عاقا من زن مرد بی ریش  و بی بازو نمیشم 😂 نمیخوام دیگه ب توافق ن ...

نه این لاغر مردنیه کوتاه هم هست بخدا ریا نباشه ته ریش دار بازو دارش  گیر من اومد که از وقتی وضع مملکت این شده نصفش نمونده😥البته یه داداشم دارم بیست موها و مژه هاپر پشت دارای چاله گونه ته ریش داری بازو قد بلنده تازه قربونش برم موهاش بلند میشه یه دسته از جلوی موهاش بوره تازه چونش هم چال داره😍😍😍 ....اما نامزد داره دختر عمومه وگرنه دختره رو مینداختم بیرون تو رو میگرفتم براش😂😂😂 یه دونه هفده هم دارم که خب خیلی خوشگله ولی لاغر مردنیه هنوز ریش درنیورده چه برسه به ته ریش😂😂😂😂یه دونه پسر هم دارم پنج سالشه اگه میخوای صبر کن همینو میفرستم باشگاه بازو در بیاره عروس خودم شی😎😂😂😂😂

نه این لاغر مردنیه کوتاه هم هست بخدا ریا نباشه ته ریش دار بازو دارش  گیر من اومد که از وقتی وضع ...

بیخیال از داداشت بزرگترم نمیخوام😂

نمیشد یکیو میگفتی زن نداشت  😂

ته ریش میخوام چیکار انقد بدم میاد ته ریش میزارن🤢

مرد باید ریش پر داشته باشه 🤤😂

شانس مارو باش یه بازو دار ریشی نبود اطرافت🚶‍♀️🕳😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
برادر شوهرم چ زشته این زن داره ؟😂😂 اوج آسمان پدر شوهرمونم بد نیس ها  مادر خوشکل پدر خوشکل ا ...

والا هومن داداشش رو دادم به یکی از کاربرا

با هم جاری شدیم 🤝

البته عکسشو نشونش ندادم هنو 😁😁

هوتن چرا اصلا شکل داداشش نیست😍😍

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

2801