2777
2789
عنوان

عروسی خواهر

741 بازدید | 36 پست

بچه ها خواهرم این‌مدت خیلی زیاد دلمو شکسته با رفتاراش و غریبه حساب کردن من و کلا جو فوق العاده زیادی کخ بخاطر ازدواجش گرفته انگار فخر میفروشه و فک‌میکنه عجب چیزی‌گیرش اومده من مجردم و کوچیکتر.در کل رابطمون سرده ولی به هرحال جشنشه هم ازش به شدت ناراحتم هم اگه تو برنامش زیادی شاد نباشم‌میگن حسوده. پیشنهادتون چیه؟انگار از سر اجبار باید پا بذارم رو دلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ب کارا و رفتارای خواهرت اهمیت نده 

بعدم‌احتمال راره جوری برخورد کرده باشی ک حس بد القا کرده باشی

ب هرحال چ خوب چ بد صاحب مجلس هستید حتما ب خودت برس و بهترین لباسو بگیر بستگی ب اندامت داره مدلش

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

وا خواهرته عا بنظرم همه خواهر برادر های مجرد تو خونه برا خون هم تشنن ولی اینو بدون هیچکس برات مث ابجی خودت نمیشه ن برای تو ن برای اون کسی تو میشع

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

وای مگه داریم همچین خواهری من خودم ازدواج کردم یه دختر هم دارم خواهرم مجرده شبا با عشق ازدواجش می خوابم و برنامه ریزی میکنم

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
2804
ب کارا و رفتارای خواهرت اهمیت نده  بعدم‌احتمال راره جوری برخورد کرده باشی ک حس بد القا کرده با ...

حس بد و اون القا کرد و همچنان القا میکنه متاسفانه جو زیادی گرفته

2805
حس بد و اون القا کرد و همچنان القا میکنه متاسفانه جو زیادی گرفته

بیخیال باش تو ک حسودیت نشده بزار اون فاز بگیره تو ب خودت و حال خوب خودت فکر کن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
وای مگه داریم همچین خواهری من خودم ازدواج کردم یه دختر هم دارم خواهرم مجرده شبا با عشق ازدواجش می خو ...

اگه بهت بگم تا الان اسم خواستگار و ازدواج واسم‌ممنوع بود چون کوچیکترم با ۲۷سال سن بیشتر شاخ درمیاری

2801