2777
2789

سلام. دوستان من ۱۲ نفر مهمون دارم که همشون بار اول میان خونمون. هربارم رفتم خونشون خیلی خوب پذیرایی کردن. منم خیلی از ازدواجم نگذشته حرفه ای نیستم. ببینین اینا خوبه؟ چی کم و کسر؟

واسه افطار گفتم پنیر، کره، گردو، سبزی، سوپ

شامم مرغ شکم پر، قرمه سبزی، سالاد شیرازی، ماست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

زولبیا بامیه و ی غذای لقمه طور مث اسنک یا سمبوسه بزار

من حلیم میزارم بجای سوپ برای مهمونام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2804

کره حذف بشه نبات دم دار🤣خرما سبزی تازه اضافه کن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2805
وا برا افطار خب زولبیا بامیه خرما ی مدل شیرینی و شربت بذار حداقل  برای شام هم نوشیدنی بذار کنا ...

راس میگی اصن به ذهنم نرسید😂 خرما و زولبیا بامیه میگیرم حتما. نوشیدنی هم نوشابه و دوغ و اینا میگیرم 

راس میگی اصن به ذهنم نرسید😂 خرما و زولبیا بامیه میگیرم حتما. نوشیدنی هم نوشابه و دوغ و اینا میگیرم& ...

شربت هم بذار بلاخره همه تشنه هستن ، ی شربت ذعفرانی چیزی درست کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801