2777
2789

بچه ها اگر ادمین اینستا گرام بودید به درامد رسیدید بهم کمک کنید میخوام دوره بخرم حساب کنین دارم پس اندازم رو برای دوره میدم میشه نظرت رو بگی؟لطفا

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط پول به دوره نبات و شیما یوسفوند نده  تو یوتیوب کلی آموزش هست خوب فکر کن پولتو هدر ندید مو ...

قربونت برم ممنونم

2803
مرسی عزیزدلم

قربونت 

دوره فارا کاملع و پشتیبانی دائم داره با اپدیت رایگان قیمتشم حدودا 1/500

دوره معین فرجیم ک عالیه قینتاشم اخرین بار ام باکسشو 15 دیدم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
2804
قربونت  دوره فارا کاملع و پشتیبانی دائم داره با اپدیت رایگان قیمتشم حدودا 1/500 دوره معین ...

اوه خیلی گرونه که

سلام عزیزم ببین من ی دوره گرفتم از ی اکادمی تهران

آموزش میدن مدرک هم میدن خدمات هم اراعه میدن

درسته اموزش رایگان زیاده ولی اموزش رایگان که به شما مدرک نمیده ... و الان ادمینی ی شغل شناخته شده س شما ب هرمس پیشنهاد همکاری بدی میگه مدرک 

این اکادمی دوره شون خوبه خدمات هم اراعه میدن یعنی بعد اموزش خودشون بهت اولین کارفرما رو رایگان معرفی میکنن و بین شما قرارداد میبیندن برای بعد هم میتونی با پرداخت هزنیه 100تمن فکر کنم دوباره کارفرما بگیری

هزینه دوره شونم خوبه الانم واسه عید تخفیف گزاشتن 499تومنه اگه خاستی به این ایدی پیام بده تلگرام ادمینشونه@Mahhsa_am

2805
اوه خیلی گرونه که

اره قیمتاش بالاس 

من دوره جفتشونو دارم ولی فارا کانالش خصوصیه نمیشه فرستاد اگر بخوای میتونم دوره معین فرجیو بفرستم برات اکسپلور پلاس و استوری پلاسشو دارم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اره قیمتاش بالاس  من دوره جفتشونو دارم ولی فارا کانالش خصوصیه نمیشه فرستاد اگر بخوای میتونم دو ...

ممنون میشم بفرستی عزیزم البته اگه حق الناس حساب نشه

اره قیمتاش بالاس  من دوره جفتشونو دارم ولی فارا کانالش خصوصیه نمیشه فرستاد اگر بخوای میتونم دو ...

عزیزم شما که دوره فارا شرکت کردی میشه بگی چطور بود الان درآمدی داری ؟چطوره 

2801