2777
2789
عنوان

کسایی که سزارین کردین شمام حس میکنید شکمتون انگار مال خودتون نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 43 پست
فک نکنم طبیعی باشه حتما پیگیر باش منم دوسال پیش سزارین شدم ولی خبری ازین چیزا نیس خداروشکر

یعنی ندوختن بنظرت ؟الان یه ذره با فشار به شکمت دست بزنی درد نداره؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجور بگم انگار شکمم آزرده هست.از چند نفر پرسیدم گفتن این همیشگیه

بعد از چند سال خوب میشی عزیزم

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
دخترتون چند سالشه چرا میزارین بپره رو شکمتون.آره همیشه اینجور میمونه.ولی زیاد آزاردهنده نیست

دخترم شیطونی نمیکنه ولی خیلی بمن میچسبه هرجا برم بغل دست من چسبیده ولی خدانکنه دراز بکشم سریع میاد رو شکمم 😫 یکسال و پنج ماهشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یعنی ندوختن بنظرت ؟الان یه ذره با فشار به شکمت دست بزنی درد نداره؟

نه مال من دردی ندارم اصلا اینکه تو با ی فشار کوچیکم‌ درد بگیره یا همچین حسایی داشته باشی بنظرم نباید اینطور باشه حالا پیگیری کردن ضرری نداره برو خودت مطمعن شی

چسبندگی ؟ علائم خاصی نداشت برای بچه دوم ،رفتم عکس رنگی انداختم ،اونجا متوجه شدم  بعد بارداری ...

باردار شدی؟میگن نازایی میاره

من دوبار پشت هم سزارین شدم ولی اینجوری نیستم فقط روی بخیه هام که دست میزنم اینجوری بی حسی احساس میکنم همین

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ده ساله سز شدم شکمم بی حسه حتی می‌خواره هم میخوارونم حس نداره😁😁

منم همین طور 

ازراخرین سز ۱۱ سال می گدره ولی حسی ندارم ! و اویزون ! و همیشه سرد ! 

جدیدا هم از داخل تیر بدی میکشه انگار یکی سوزن می کنه حای بخیه از سمت چپ !

نه مال من دردی ندارم اصلا اینکه تو با ی فشار کوچیکم‌ درد بگیره یا همچین حسایی داشته باشی بنظرم نباید ...

رفتم یبار دکتر گفت از همه اینجوریه😕 سونو گرافی همون اوایل دادم همه چی خوب بود فقط عکس رنگی نمیدونم کی بدم